Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Στις 205 μ.β. το spread - Παρέμβαση 3 ξένων με αγορές 300 εκατ.

Εντυπωσιακό κλείσιμο του spread στα ομόλογα παρατηρείται καθώς από τις 238 μονάδες βάσης υποχώρησε στις 205 μονάδες βάσης απόρροια έντονων αγοραστικών παρεμβάσεων από ξένους επενδυτές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες χθες μετά το κλείσιμο της αγοράς ξένοι αγόρασαν πάνω από 300 εκατ ευρώ σε προσυμφωνημένες τιμές οδηγώντας σε μεγάλη πτώση το spread. Συγκριμένα εμφανίσθηκαν η J P Morgan η Morgan Stanley και η Goldman Sachs και ενώ είχε κλείσει η ΗΔΑΤ ζήτησαν να αγοράσουν ομόλογα κατά βάση από ελληνικές τράπεζες αλλά και άλλους ξένους. Οι εντολές ικανοποιήθηκαν καθώς η ΗΔΑΤ είχε κλείσει που σημαίνει ότι αγόραζαν εκ του ασφαλούς οι ξένοι καθώς διέβλεπαν πτώση του spread. Ετσι καρπώθηκαν ένα μεγάλο κέρδος. Ταυτόχρονα οι ελληνικές τράπεζες που συνειδητοποίησαν τι ακριβώς είχε συμβεί προφανώς και σταμάτησαν να πωλούν και ουσιαστικά υποχρέωσαν τους ξένους να αγοράσουν σήμερα από την ΗΔΑΤ. Ετσι εξηγείται γιατί το spread συμπιέσθηκε τόσο πολύ. Σήμερα η Εθνική και η Eurobank αγοράζουν μαζικά ομόλογα στηρίζοντας την αγορά...... http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=231200
Σημ.axinosp:Για τους τρεις μάγους ( J P Morgan , Morgan Stanley, Goldman Sachs) δεν ισχύουν ωράρια ,τιμές, κανόνες . Μπανανία ακόμα μια φορά η Ελλάδα και η κερδοσκοπία στο πιο αισχρό της πρόσωπο , των Τραπεζών αυτών . Τώρα πια να μην ξανακούσω κραυγές για απειλή της Εθνικής ανεξαρτησίας μας γιατί θα ξεράσω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: