Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Επιμένουν αιολικά οι εισηγμένες με 1.000 νέα μεγαβάτ

Σημαντικές επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας προερχόμενες από εισηγμένες και μη εταιρείες, ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον Φεβρουάριο στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Τέτοια είναι τα project για αιολικά πάρκα της «Ελληνικής Τεχνοδομικής Ανεμος» στα Ιωάννινα ισχύος 100 MW, της «Quest Ενεργειακής» στο Μαρμάρι Εύβοιας (18,4MW) και στη Λάρισα (10MW), της ισπανικής «Gamesa» στα Γρεβενά (24MW) και στην Κύμη (22,95MW) και της «DEUTSCHE AEOLIA» για τη Λακωνία (60MW).
Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν 37 αιτήσεις για αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 847,05MW, 45 αιτήσεις για ηλιοθερμικά project (45 MW), και 18 για μικρά υδροηλεκτρικά έργα (ισχύος 45,37MW).
Το σύνολο της ισχύος των έργων για τα οποία υποβλήθηκαν φάκελοι στη ΡΑΕ, ανήλθε σε 937,42 MW.
Το πιθανότερο είναι ότι λόγω ακριβώς της οικονομικής κρίσης - που δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες ούτε τις μεγάλες επενδύσεις σε ΑΠΕ - το σύνολο των αιτήσεων του Φεβρουαρίου δεν υπερέβη τις 1.000, όταν τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο οι αιτήσεις σε κάθε κύκλο είχαν ξεπεράσει τα 1400 MW..
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=202021
Σημ.axinosp:Κάποιοι επιτέλους κατάλαβαν ότι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας έχουν ψωμί και πολλές επιδοτήσεις (!!) και τρέχουν να προλάβουν .
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν είδα ούτε μία επένδυση στην γεωθερμική παραγωγή ενέργειας που είναι και η πιο πολλά υποσχόμενη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: