Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ελληνικά στη σουηδική συμμετοχή της Eurovision??

Το είδαμε και αυτό!
Στον ημιτελικό της Σουηδίας διαγωνίστηκε η Sofia, η Ελληνο-σουηδέζα (οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλη περίπτωση κρίνεται συμπτωματική!!) με μισό τραγούδι στα ελληνικά και μισό στα σουηδικά!
Η Σουηδία είναι ακόμα χειρότερη από εμάς, πραγματικά κολλημένη με τη Eurovision (το ‘χει πει και η Παπαρίζου παλιότερα) και το ψάχνουν καιρό για τον εκπρόσωπο κάθε χρονιάς. Διοργανώνουν πολλές βραδιές, μέχρι να αποφασίσουν τελικά ποιός θα κερδίσει, είναι το γνωστό Melodifestivalen.
Η Σοφία λοιπόν αν και δεν πέρασε απευθείας στον τελικό, της δόθηκε η ευκαιρία από την επιτροπή μαζί με άλλα 3 τραγούδια να τραγουδήσει ξανά και να προκριθεί ένα από αυτά ως 11ο στον σουηδικό τελικός της 14ης Μαρτίου, η τελευταία χώρα που θα διαλέξει τραγούδι!!
Για να μη λέτε ότι εμείς το ψάχνουμε καιρό πριν!!!
Φαντάζεστε να πάει (δύσκολο βέβαια) η Σοφία με τη Σουηδία στη Μόσχα και να τραγουδά η Σουηδία ελληνικά κι εμείς αγγλικά;;;
Τι έχει να ακουστεί, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι!!!!
Το ‘χει πάντως για γούρι η Σουηδία το ελληνικό στοιχείο, δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Δείτε το τραγούδι στο http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/eurovision_23.html
Σημ.axinosp:Να δω τι άλλο θα κάνουν οι Σουηδοί για να προτιμήσουμε τα αεροπλάνα τους !!
Η φωτογραφία είναι η επίσημη άποψη των Σουηδών για το νέο τους αεροσκάφος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: