Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Τώρα βλέπουν το λάθος τους όσοι προέβλεπαν... ράλι 40%

Εκτός πραγματικότητας φαντάζουν τώρα τα σενάρια που μόλις πριν από δύο μήνες παρουσίαζαν οι μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι του εξωτερικού για το 2009.
Οι εκτιμήσεις 12 κορυφαίων στρατηγικών αναλυτών της Wall Street, όπως τις είχε συλλέξει το έγκυρο περιοδικό Barron’s, έθεταν τη μέση τιμή στόχο για τον S&P 500 στις 1.045 μονάδες. Ωστόσο, έπειτα και από τη χθεσινοβραδινή πτώση του δείκτη στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί από τον Απρίλιο του 1997, απαιτείται ράλι τουλάχιστον 40% έως τα τέλη του έτους, για να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις αυτές.
Η Credit Suisse έκανε την αρχή, αναδιπλώνοντας τις προσδοκίες της για τη φετινή χρηματιστηριακή χρονιά.
Με τις ισχυρότερες κυβερνήσεις να μην έχουν βρει ακόμα τη συνταγή για την έξοδο της παγκόσμιας οικονομίας από την κρίση, και άλλοι οίκοι αναμένεται να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους.
Οι 12 πιο γνωστοί στρατηγικοί Αμερικανοί στρατηγικοί αναλυτές που είχαν ερωτηθεί από το Barron’s λίγο πριν τη λήξη του 2008, είχαν προβλέψει πως ο S&P 500 θα έκλεινε το 2009 στις 1.045 μονάδες.
Τότε, η επίτευξη αυτού του στόχου προϋπέθετε την άνοδο της Wall Street κατά 18%.
Σήμερα, έπειτα από την πτώση του S&P 500 κάτω από τις 745 μονάδες, απαιτείται ράλι τουλάχιστον 40%.
Για αυτό και ο Andrew Garthwaite της Credit Suisse προχώρησε στην υποβάθμιση της τιμής στόχου για τον S&P 500 στις 920 μονάδες, από τις 1.050 μονάδες.
Μέχρι να προκύψουν σαφείς ενδείξεις ενός αποτελεσματικού αμερικανικού σχεδίου για την οικονομία καθώς και καλύτερων προσπαθειών από την Ιαπωνία, οι επενδυτές θα παραμείνουν επιφυλακτικοί απέναντι στις αγορές, εκτιμά ο οίκος.
Οι προβλέψεις των κορυφαίων στρατηγικών αναλυτών για το 2009
S&P 500
Robert Doll (BlackRock) 1.050
Tobias Levkovich (Citigroup) 1.000
David Kostin (Goldman Sachs) 1.100
Thomas Lee (JP Morgan) 1.100
Richard Bernstein (Merrill Lynch) 975
Abhijit Chakrabortti (Morgan Stanley, από την οποία έχει τώρα αποχωρήσει)975
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=21&la=1&artid=68675&catid=13
Σημ.axinosp:Οταν φτάσει ο δείκτης S&P 500 από τις 745 τις 700 μονάδες πέστε μου να κοιτάξω τους 12 κορυφαίους στρατηγικούς αναλυταράδες της Wall Street να γελάσω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: