Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Κίνα: Αναζητεί μετοχές σε ΗΠΑ - Ευρώπη

Η China Asset Management, ο μεγαλύτερος fund manager της χώρας, ανακοίνωσε ότι αναζητεί επενδύσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη που πρόκειται να ευνοηθούν από την ανάπτυξη στις αναδυόμενες αγορές.
Ο θεσμικός επενδυτής, που διαχειρίζεται ενεργητικά ύψους 26 δισ. δολ., ανακοίνωσε ότι η «βουτιά» των χρηματιστηρίων προσφέρει ευκαιρίες σε αυτές τις χώρες, και ευνοεί τις εταιρίες που στηρίζονται στην διοίκηση, τις μακροπρόθεσμες προοπτικές κερδοφορίας και την δυνατότητα παραγωγής ρευστότητας. «Εχει δημιουργηθεί αξία μετά τις μεγάλες διολισθήσεις στα χρηματιστήρια του εξωτερικού,» αναφέρει e-mail της επιχείρησης από την έδρα στο Πεκίνο. «Θα αγοράσουμε σε λογικές τιμές και θα κρατήσουμε την επένδυση για περίοδο τριών με πέντε χρόνων.» ...
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/465644/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Βάζαν του σκλάβους-εργάτες και τους Φυλακισμένους να δουλεύουν για μισό δολάριο και χέστηκαν στα φράγκα οι διευθυντάδες Μανδαρίνοι του Κ.Κ. Κίνας . Τώρα δε , φοβούνται το δολάριο και είπαν τα παιδιά να ψωνίσουν κοψοχρονιά καμιά καλή εταιρεία της Δύσης !
Ρε δεν πάτε στο διάολο κοπρόσκυλα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: