Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Έξι προτάσεις για να κάνει το κράτος οικονομίες

Τουλάχιστον εξίσου σοβαρές με τα 12 μέτρα Καραμανλή
Eπιτέλους, η κυβέρνηση εξήγγειλε τα μέτρα περιστολής των δημοσίων δαπανών. Δηλαδή και οι υπουργοί θα σφίξουν το ζωνάρι...
...Των υποτακτικών τους, βεβαίως. Τι νομίζατε, το δικό τους;
Από τα 12 μέτρα, το μόνο που ήταν σαφές ήταν οι απολύσεις (ή έστω οι μη ανανεώσεις συμβάσεων) του 10% των συμβασιούχων. Αυτοί ήταν, φαίνεται, το βαρίδι του δημοσίου...
Θα περιοριστούν επίσης και οι προσλήψεις. Καλά πριν από μερικές βδομάδες δεν εξήγγειλαν την πρόσληψη 60.000 ανέργων στο δημόσιο; Μιλάμε για σχέδιο, όχι μ...
Από τον περιορισμό εξαιρούνται η υγεία που κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι θα προσληφθεί ποτέ κανείς, και της παιδείας που οι προσλήψεις είναι ανάλογες με τα διδακτικά κενά.
Ας βάλει και η στήλη το λιθαράκι της στην μείωση των εξόδων του δημοσίου με μερικές απλές, σαφείς και κοστολογημένεςπροτάσεις:
1ον: Οι υπουργικές μερσεντές να βάζουν βενζίνη στα φτηνά βενζινάδικα της Αθήνας. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσουν και κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς αλλά δεν θέλω να τους εξωθήσω σε παραίτηση.
2ον: Μέχρι να περάσει η κρίση, ας δωρίζουν στις "συνοδούς" τους και κανένα φο μπιζού και όχι μόνο μονόπετρα που τα χρεώνουν στα "έξοδα παραστάσεως". Αλλιώς, να απειληθούν ότι θα τα μάθει όλα η γυναίκα τους.
3ον: Ας μειώσουν την διαφημιστική δαπάνη του έργου τους. Πχ. το ΥΠΕΧΩΔΕ πλωρώνει λιγότερα στις κατασκευαστικές για έργα απ' ότι στα κανάλια για ρεκλάμες.
4ον: Να σταματήσουν να πετούν τόσες γαρδένιες και γαρούφαλλα στα "πολιτιστικά κέντρα" που συχνάζουν τα βράδια. Κι αν λυπούνται τη "λουλουδού" ας την προσλάβουν στο πολιτικό τους γραφείο.
5ον: Ας περιορίσουν τις εμφανίσεις στα στρογγυλά τραπέζια των καναλιών. Ποιος ξέρει; Μπορεί κάποτε να τους καλέσουν... τσάμπα. (Μπααααα)!
6ον: Αν ποτέ συλλάβουν τον Παλαιοκώστα, να δεχτούν εξαγορά της ποινής του. Τόσα εκατομμύρια έχει μαζέψει από τις απαγωγές. Τα χρειαζόμαστε.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=996499
Σημ.axinosp:Τα περισσότερα είναι όντως πολύ σοβαρά μέτρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: