Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Συμφωνία πυρηνικής ενέργειας υπογράφουν Ιταλία και Γαλλία

Το πρώτο βήμα κάνει σήμερα η Ιταλία με την υπογραφή συμφωνίας πυρηνικής συνεργασίας με τη Γαλλία, στην κατεύθυνση της επαναφοράς της πυρηνικής ενέργειας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της.
Στην υπογραφή της συμφωνίας αναμένεται να καταλήξει, αργότερα εντός της ημέρας, η ιταλο-γαλλική Σύνοδος Κορυφής, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν σήμερα στη Ρώμη.
Ιταλοί ψήφισαν τον Νοέμβριο του 1987, έναν χρόνο μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ, κατά της ύπαρξης πυρηνικών σταθμών σε ιταλικό έδαφος.
Η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι έχει, ωστόσο, καταστήσει σαφείς τις προθέσεις της να αρχίσει την κατασκευή τους το 2013, καθώς η έβδομη, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από εισαγωγές - κυρίως από τη Ρωσία και την Αλγερία - για την κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών.
Στα σχέδια της ιταλικής κυβέρνησης είναι η κάλυψη από πυρηνική ενέργεια του 25% των αναγκών της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια.
Οι δύο χώρες αναμένεται να υπογράψουν συμφωνία που θα καλύπτει το σύνολο του δικτύου αντιδραστήρων, την έρευνα για τη διαχείριση των πυρηνικών αποβλήτων.
Η ιταλο-γαλλική συμφωνία «θα αφορά όλες τις πλευρές της πυρηνικής τεχνολογίας, από τη συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέχρι θέματα ασφάλειας, από τεχνική συνεργασία μέχρι την εκπαίδευση ειδικών, από την αποσυναρμολόγηση παλαιότερων μονάδων μέχρι τη συνεργασία σε βιομηχανικό επίπεδο σε τρίτες χώρες», τόνισε ο Ιταλός υπουργός Βιομηχανίας Κλαούντιο Σκαγιόλα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/02/2009_268714
Σημ.axinosp:Για την Ευρωπαϊκή Δεξιά υπάρχει ή πετρέλαιο ή πυρηνικά μόνο για την παραγωγή ενέργειας !!Ούτε αιολική ούτε κυματική ούτε καν γεωθερμία σαν μορφή παραγωγής ενέργειας . Όσο για το Μπερλουσκόνι δεν πα να είπαν οι Ιταλοί ΟΧΙ στα πυρηνικά αυτός εκεί την Μαλακία του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: