Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Επιδημία λουκέτων στα μικρά καταστήματα

ΕΠΙΔΗΜΙΑ λουκέτων στην αγορά φέρνει η επέκταση των μεγάλων πολυκαταστημάτων και των εμπορικών κέντρων. Έως το 2011 εκτιμάται ότι στην Ελλάδα θα υπάρχουν εμπορικά κέντρα συνολικής επιφάνειας 1,3 εκατ. τετραγωνικών μέτρων, αν προστεθούν και αυτά που βρίσκονται τώρα στη φάση της κατασκευής, γεγονός που αναμένεται να αυξήσει την πίεση που ήδη δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Τα στοιχεία που έδωσε χθες το υπουργείο Ανάπτυξης είναι αποκαλυπτικά: μόνο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, 4 στα 10 καταστήματα έκλεισαν τους τελευταίους μήνες, ενώ τα ακίνητα στα οποία βρίσκονταν παραμένουν ξενοίκιαστα. Στην Αττική, 1 στα 6 καταστήματα παραμένουν άδεια εδώ και αρκετούς μήνες.
Το υπουργείο Ανάπτυξης παραδέχεται ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες εκμεταλλεύονται τα «παραθυράκια» του νόμου και, παρά τις απαγορεύσεις, ανοίγουν καταστήματα πολλών τετραγωνικών μέτρων σε μικρές αγορές. Τώρα, με αρκετή καθυστέρηση, εξετάζει ρυθμίσεις για το θέμα, όπως δήλωσε χθες ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Δημήτρης Σκιάδας. Πάντως, φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση της και αναζητεί τη χρυσή τομή επικαλούμενη τις επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4504096
Σημ.axinosp:Μην μας λένε μαλακίες οι πολιτικοί για «παραθυράκια» του νόμου , αν ήθελαν θα τα είχαν κλείσει έδώ και χρόνια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: