Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ζημίες 30,9 δισ. δολαρίων για τη GM

Ζημίες ύψους 30,9 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε για 2008 η General Motors, ζημιά που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη στην εκατοντάχρονη ιστορία της μετά τις ζημίες 38,7 δισ. δολαρίων που είχε ανακοινώσει το 2007.

Παράλληλα, ο αμερικανικός κολοσσός της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας είπε ότι αναμένει να εκφράσουν οι ελεγκτικές εταιρίες αμφιβολίες για την ικανότητά της να παραμείνει βιώσιμη επιχείρηση σε μία συγκυρία που η παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου διανύει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, οι καθαρές ζημίες της GM συρρικνώνονται σε 16,8 δισ. δολάρια εάν εξαιρεθεί το σύνολο των έκτακτων δαπανών, για τις οποίες η αμερικανική εταιρία δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Στο τέταρτο τρίμηνο του 2008, οι καθαρές ζημίες διευρύνθηκαν σε 9,6 δισ. δολάρια, ενώ εξαιρουμένων εκτάκτων αποτελεσμάτων ανήλθαν σε 5,9 δισ. δολάρια ή 9,65 δολάρια ανά μετοχή. Αναλυτές που συμμετείχαν σε σχετική σφυγμομέτρηση του Ρόιτερ ανέμεναν ζημίες 7,40 δολάρια ανά μετοχή.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=112670

Σημ.axinosp:Αν τολμάτε κλείστε τη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: