Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Πάρτε ψυγεία, πάρτε κλιματιστικά. Το κράτος... κερνάει.

Κρατική... επιχορήγηση ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των ηλεκτρικών ειδών ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης.
Η «επιδότηση» αναμένεται να δώσει «ανάσα» στις μεγάλε αλυσίδες του χώρου οι οποίες κάθε άλλο παρά ανεπηρέαστες μένουν από την οικονομική κρίση.
Οι επιδοτήσεις, θα φτάσουν στις αλυσίδες με... κουπόνια.
Να πως έχει η ιστορία:
Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει κοινοτικά κονδύλια μέσω του ΕΣΠΑ για να προωθήσει την αντικατάσταση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών.
Θα δώσει στους καταναλωτές την δυνατότητα να αντικαταστήσουν παλαιά ψυγεία και κλιματιστικά με αντάλλαγμα έκπτωση 25%. Με επιδότηση, θα μπορούν να αντικατασταθούν όλες οι συσκευές που έχουν αγοραστεί πριν από το 1990.
Ο κάτοχος τέτοιων συσκευών, θα καταθέτει μια αίτηση στα ΚΕΠ δηλώνοντας τον αριθμό της ηλεκτρικής συσκευής που θέλει να αντικαταστήσει.
Στη συνέχεια, θα εφοδιάζεται με κουπόνια τα οποία και θα πηγαίνει στην αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών της επιλογής του.
Το κατάστημα ηλεκτρικών θα είναι αυτό που θα αναλαμβάνει και να προμηθεύσει την καινούργια συσκευή στον πελάτη αλλά και να αποσύρει την παλαιά.
Πηγές στο υπουργείο Ανάπτυξης, εκτιμούν ότι ο πρόσθετος τζίρος που θα προκύψει για τις αλυσίδες από αυτή τη διαδικασία, μπορεί να υπερβεί ακόμη και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, αν το εγχείρημα επιτύχει, τότε το σχέδιο δεν αποκλείεται να επεκταθεί έτσι ώστε να «πιάσει» και άλλες συσκευές πέραν των ψυγείων και των κλιματιστικών που θα ενταχθούν στον πρώτο κύκλο.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=201637
Σημ.axinosp:Αν είχαμε λεφτά ρε ζωντόβολα του υπουργείου και μάλιστα μετρητά την έκπτωση 25% θα μας την κάνανε έτσι και αλλιώς με τέτοια αναδουλειά που έχει πέσει στην αγορά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: