Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

JPMorgan: Αναμένει "ισχυρά κέρδη" για το α΄ τρίμηνο, κόβει 12.000 θέσεις

Του Marshall Eckblad
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Dow Jones)

– Στελέχη της JPMorgan Chase & Co. (JPM) δήλωσαν την Πέμπτη ότι η τράπεζα αναμένει να καταγράψει ισχυρά κέρδη για το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ την ίδια στιγμή ανακοίνωσαν ότι η τράπεζα θα καταργήσει συνολικά 12.000 θέσεις εργασίας εντός της λιανικής τραπεζικής μονάδας της Washington Mutual.
Τα αποτελέσματα της τράπεζας "είναι ισχυρά κερδοφόρα" στο τρέχον πρώτο τρίμηνο του έτους, δήλωσε ο Mike Cavanagh, Οικονομικός Διευθυντής της JPMorgan. Οι προβλέψεις της τράπεζας για το τρίμηνο "είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών", σημείωσε.
Ο κ. Cavanagh και άλλα στελέχη της τράπεζας έδωσαν στη δημοσιότητα γραπτά σχόλια ενόψει της σημερινής παρουσίασης της τράπεζας στους επενδυτές στη Νέα Υόρκη.
Η τράπεζα τοποθετεί τις περικοπές θέσεων εργασίας στην τραπεζική λιανική της Washington Mutal στα 12.000 άτομα, επισήμανε ο Charlie Scharf, επικεφαλής των δραστηριοτήτων λιανικής της τράπεζας.
Ο ίδιος επισήμανε ότι οι κατάλληλες τροποποιήσεις στα ενυπόθηκα δάνεια μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη κατεύθυνση του περιορισμού των αθετήσεων και των κατασχέσεων.
Από την πλευρά του ο Gordon Smith, επικεφαλής της μονάδας πιστωτικών καρτών της εταιρείας, δήλωσε ότι οι καθαρές απομειώσεις από πιστωτικές κάρτες αναμένεται να φτάστουν το 7% στο πρώτο τρίμηνο αυτού του έτους. Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι ζημιές από τον τομέα των πιστωτικών καρτών αναμένεται να "αυξηθούν σημαντικά το 2009".
Τα στελέχη της JPMorgan επισήμαναν παράλληλα ότι ο δανεισμός στο τομέα των εμπορικών κατασκευών αποτελεί "την μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας για το 2009 και τη συνέχεια". Όπως ανέφεραν, η τράπεζα διατηρεί δάνεια συνολικού ύψους περίπου 15 δισ. δολ. στο κατασκευαστικό τομέα.
Τέλος επισήμαναν ότι ο πιστωτικός κύκλος "αναμένεται να επιδεινωθεί για τις εμπορικές τράπεζες πριν αρχίσει να ανακάμπτει".

http://www.capital.gr/News.asp?id=685367

Σημ.axinosp:Τόσο πολύ έχουν χεστεί επάνω τους τα μεγαλοστελέχη των Αμερικάνικων Τραπεζών που δεν λένε ούτε καν τις προβλέψεις τους για την κερδοφορία ή μη του επόμενου τριμήνου . Μάλλον το έχουν για χρουσουζιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: