Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Moody΄s: Υπό επιτήρηση 22 τράπεζες της Ουκρανίας

Η Moody's Investors Service έθεσε υπό επιτήρηση για πιθανή υποβάθμιση 22 τράπεζες της Ουκρανίας. Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, ο οίκος S&P υποβάθμισε την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ουκρανίας.
Οι αποφάσεις καθρεφτίζουν τις ανησυχίες για το βαθμό στον οποίο η πολιτική αβεβαιότητα θέτει σε αμφιβολία τις προοπτικές επίλυσης των τραπεζικών προβλημάτων, που έχουν εκδηλωθεί εξαιτίας της κρίσης, όπως αναφέρει ο οίκος. Σύμφωνα με την απόφαση της Moody's, η μακροπρόθεσμη βαθμολογία Β2 για τα αποθέματα ξένου συναλλάγματος, τίθεται υπό επιτήρηση για πιθανή υποβάθμιση όσον αφορά τις εξής τράπεζες:
- Alfa Bank Ukraine
- Bank Finance and Credit
- Subsidiary Bank Sberbank of Russia
- Calyon Bank Ukraine
- First Ukrainian International Bank
- Forum Bank
- ING Bank Ukraine
- Kreditprombank
- OTP Bank Ukraine
- Pivdennyi Bank
- Pravex-Bank
- Privatbank Commercial Bank
- Raiffeisen Bank Aval
- Savings Bank of Ukraine
- Swedbank Invest
- Swedbank OJSC
- Ukreximbank
- Ukrsibbank
- Ukrsotsbank
- Dongorbank
- Khreschatyk Bank
- VAB Bank
Επίσης, υπό επιτήρηση τίθεται η μακροπρόθεσμη βαθμολογία Βa3 για τα χρέη σε ξένο συνάλλαγμα, των εξής τραπεζών:
Alfa Bank Ukraine
- Forum Bank
- Privatbank Commercial Bank
- Ukreximbank
- Ukrsibbank
- Ukrsotsbank
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/465718/ArticleNewsWorld.aspx#play
Σημ.axinosp:Δυστυχώς η Ουκρανία επέλεξε εδώ και καιρό να παίξει το χαρτί της Αμερικής , για να γλυτώσει από την πολύχρονη μπότα της Ρωσίας δικαίωμά της . Όταν όμως επιλέγεις φίλο και σύμμαχο περιμένεις να σε στηρίξει όχι μόνο με δηλώσεις , δηλαδή λόγια του αέρα , αλλά και με οικονομική βοήθεια πράγμα που η Αμερική αυτή την εποχή όπως και με την Γεωργία αρνείται να το κάνει λόγω οικονομικής και κατά συνέπεια γεωπολιτικής κατάρρευσης !!Η πείνα , η δυστυχία και η διάλυση που θα ακολουθήσουν σε αυτή τη χώρα αλλά και σε άλλους πιστούς συμμάχους της Αμερικής , μάλλον θα είναι απερίγραπτες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: