Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ομπάμα διαβεβαιώνει για την έξοδο από την κρίση

Την βεβαιότητα του ότι η χώρα θα αναδυθεί από την ύφεση "πιο ισχυρή από ποτέ" εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας αργά το βράδυ της Τρίτης στο Κογκρέσο, ενώ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία και στις δράσεις που ήδη υλοποιούνται για την αντιμετώπιση τους.
"Η ιστορία μας θυμίζει ότι, σε κάθε στιγμή οικονομικής αναστάτωσης και μετασχηματισμού, αυτό το έθνος ανταποκρίθηκε με άμεση δράση και τολμηρές ιδέες", τόνισε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίασε την οικονομική ατζέντα της νέας διακυβέρνησης εστιάζοντας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην αναμόρφωση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, στην ανάπτυξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού συστήματος.
Την ίδια στιγμή κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν υπογραμμίζοντας ότι "αν και η οικονομία μας μπορεί να έχει αποδυναμωθεί και η εμπιστοσύνη μας να έχει κλονιστεί, αν και ζούμε σε δύσκολες και αβέβαιους καιρούς, απόψε θέλω να γνωρίζετε ότι θα ξαναχτίσουμε την οικονομία μας και θα ανακάμψουμε.
Η χώρα θα βγει από τη ύφεση πιο ισχυρή".
Αναφερόμενος στο τραπεζικό σύστημα, διαβεβαίωσε ότι είναι υγιές και οι τραπεζικές καταθέσεις πλήρως διασφαλισμένες.
Υποστήριξε επίσης τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την διάσωση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, ωστόσο τόνισε ότι οι τράπεζες θα είναι υπόλογες για τα χρήματα που λαμβάνουν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Προειδοποίησε παράλληλα ότι ενώ το κόστος για την αποκατάσταση της ομαλότητας στον τραπεζικό τομέα θα είναι μεγάλο, "το κόστος της απραξίας θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, καθώς θα οδηγούσε σε μια αδύναμη οικονομία όχι για μήνες ή χρόνια, αλλά ενδεχομένως για μια δεκαετία".
Τέλος, ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι το πακέτο για την ενίσχυση της αμερικανικής οικονομίας που πρόσφατα εγκρίθηκε από το Κογκρέσο θα οδηγήσει στη δημιουργία 3,5 εκατ. νέων θέσεων εργασίας
http://www.capital.gr/News.asp?id=683668
Σημ.axinosp:Καλά ο Ο-μπάμιας τι πίνει και δεν μας δίνει για να λέει τέτοιες μαλακίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: