Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αύριο το αργότερο η απόφαση για Βοτανικό

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να αποφασίσει το τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των αιτήσεων αιτήσεις της τεχνικής εταιρείας «Μπάμπης Βωβός» και 734 εργαζομένων σε αυτήν, με τις οποίες ζητάνε να ανακληθεί η πρόσφατη απόφαση που ανέστειλε προσωρινά την κατασκευή του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού .
Να σημειωθεί ότι η σχετική απόφαση ήταν να ληφθεί την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω απουσίας ενός μέλους της Ολομέλειας.
Εξάλλου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί και η προσφυγή κατοίκων του Βοτανικού, η οποίοι ζητούν την ανάκληση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή και λειτουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=202014
Σημ.axinosp:Εκβιασμό πρώτου μεγέθους κάνει ο κ. Βωβός στη πολιτεία με 734 υπογραφές εργαζομένων λέγοντας απλά ή με αφήνεις να κτίσω ή απολύω και τους 734 , Ντροπή σου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: