Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Tα golden boys απειλούν ότι θα φύγουν από το City του Λονδίνου!

Oι μισοί τραπεζίτες του City του Λονδίνου δηλώνουν πως θα φύγουν από την χώρα εάν τεθεί περιορισμός στα μπόνους σε μετρητά που λαμβάνουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Και όμως! Είναι αλήθεια!
Παρόλο που η Βρετανία έχει βουλιάξει στην ύφεση, παρόλο που οι απολύσεις δεν σταματούν να χτυπούν τις μικρές και τις μεγάλες επιχειρήσεις καθημερινά, τα golden boys του City απειλούν πως θα την... κάνουν από το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της Ευρώπης προς... άλλες πολιτείες!
Η δημοσκόπηση έγινε από την eFinancialCareers.com, ένα site που ειδικεύεται στην αγορά εργασίας, και το αποτέλεσμα της έδειξε πως το 49% των τραπεζιτών της Βρετανίας θα φύγουν από την χώρα εάν η κυβέρνηση βάλει περιορισμούς στα ( έξτρα!) εισοδήματα τους.
Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 71% εάν συμπεριληφθούν μόνον όσοι έχουν 6-10 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο.
Σύμφωνα με τον κ. John Benson, εάν τα μπόνους του City και ολόκληρης της Βρετανίας ψαλιδιστούν, τότε η χώρα κινδυνεέει να χάσει τα κορυφαία τραπεζικά του στελέχη.
Καλά όλα αυτά, όμως για πού ακριβώς θα «την κάνουν» τα μεγαλοστελέχη, αφού όπως φαίνεται δεν υπάρχει ζήτηση για το (ακριβό) ταλέντο τους πουθενά στον κόσμο αυτές τις μέρες της τεράστιας οικονομικής και εργασιακής κρίσης, καθώς ακόμα και οι κολοσσοί του τραπεζικού κλάδου παγκοσμίως, δεν φαίνεται να ζητούν πλέον να προσλάβουν στελέχη με εμπειρία, αφου η εμπειρία πληρώνεται και για λεφτά, ούτε λόγος!
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=202709
Σημ.axinosp:Στο καλό και να μας γράφετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: