Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ρώσοι αντιεξουσιαστές και Σέρβοι χούλιγκαν κρύβονται στην Αθήνα

Αναφορές για Ρώσους, αλλά και Σέρβους αναρχικούς, οι οποίοι έχουν έρθει στη χώρα μας προκειμένου να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις για την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του αδικοχαμένου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, φτάνουν συνεχώς στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτοι στη χώρα μας έφτασαν οι Σέρβοι αντιεξουσιαστές που διατηρούν σχέση με συγκεκριμένη ομάδα των Εξαρχείων, η οποία χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον σοβαρές, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο και ουδεμία σχέση έχει με τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες».

Μάλιστα, πρόσφατα, η συγκεκριμένη ομάδα των Εξαρχείων είχε αναδείξει, τόσο με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο όσο και με διαδηλώσεις έξω από την πρεσβεία της Σερβίας τις συλλήψεις Σέρβων «αναρχοσυνδικαλιστών» που είχαν γίνει πριν από περίπου ένα μήνα στο Βελιγράδι, έπειτα από επεισοδιακή πορεία στην πρωτεύουσα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Οι αστυνομικοί στην Αθήνα έχουν εντοπίσει ακόμη και τα σπίτια ή τα κτίρια στα οποία φιλοξενούνται οι Σέρβοι αναρχικοί. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά προκαλεί πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ. είναι το γεγονός ότι στην Αθήνα, τις τελευταίες μέρες, έχουν φτάσει, με τον ίδιο σκοπό, Σέρβοι χούλιγκαν συγκεκριμένης ομάδας, οι οποίοι έχουν αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς μεγάλης ομάδας της Αττικής. Οι συγκεκριμένοι θεωρούνται ιδιαιτέρως σκληροί στις συγκρούσεις με την αστυνομία και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν σε ανοιχτό πεδίο μάχης.

Οσον αφορά τους Ρώσους αναρχικούς, πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που επίσης φιλοξενείται σε διάφορα σπίτια, στα Εξάρχεια, σε κτίρια υπό κατάληψη, αλλά και σε χώρους όπου η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει. Η ομάδα των Ρώσων έχει ήδη επισημανθεί από τους αστυνομικούς τόσο της Αντιτρομοκρατικής όσο και της κρατικής Ασφάλειας και ήδη οι σχετικές αναφορές, με συγκεκριμένα σημεία και ονόματα, βρίσκονται στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, στην ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν τις κινήσεις των Ιταλών, των Ισπανών και κυρίως των Βέλγων, που ήδη βρίσκονται στη χώρα μας. Γεγονός είναι πάντως πως η στάση της αστυνομίας, σε περίπτωση έστω και του παραμικρού επεισοδίου, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή προκειμένου να σταματήσει εν τη γενέσει της οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων, απ’ όποιο χώρο και αν προέρχεται.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1110985
Σημ.axinosp:Το σχόλιο από το Indymedia "αυτη τη στιγμη καπου στα υπογεια της αθηνας γινεται η πιο καθοριστικη συνελευση που θα κρινει τον ταξικο πολεμο ο οποιος βαινει προς την κορυφωση του. αναρχικοι απο ολο τον κοσμο ( καναδα, αυστραλια, κινα, ιαπωνια!, νεπαλ, νοτιο αφρικη) ακομα και απο γροιλανδια και τα νησια φεροες, ειναι μαζεμενοι και σχεδιαζουν τις τελευταιες λεπτομερειες για την εναρξη της επαναστασης. το παγκοσμιο κινημα ειναι ετοιμο για το ξεσπασμα που θα γινει στην αθηνα και θα διαδωθει στα περατα του κοσμου.
απο την πλευρα των εξουσιαστων, η ελ.ass εχει αναλαβει να χαλασει αυτα τα σχεδια. θα καταφερει αραγε η τιμημενη ελληνικη αστυνομια να βγαλει το φιδι απ την τρυπα για χαρη του καπιταλισμου?"

Δεν υπάρχουν σχόλια: