Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ιδέες για την καταπολέμηση της ανεργίας

Σε ειδική ημερίδα στο Λευκό Οίκο με θέμα την ανεργία, ο Πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε από 130 επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους εργατικών ενώσεων να τον βοηθήσουν με τις ιδέες τους για την μείωση της ανεργίας στις ΗΠΑ που βρίσκεται στο υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων 26 ετών, στο 10,2%.

Ο κ. Ομπάμα τόνισε ότι θέλει την λήψη μέτρων αμέσως και ότι θα δεχτεί «όλες τις αποδεδειγμένα εποικοδομητικές ιδέες». Πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες του κράτους δεν μπορούν από μόνες τους να επιλύσουν το πρόβλημα της ανεργίας και σημείωσε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που θα δημιουργήσει μεγάλο αριθμό νέων εργασιακών θέσεων.

Στο μεταξύ και οι Ρεπουμπλικανοί πραγματοποίησαν παράλληλη δική τους ημερίδα για την ανεργία κατά την οποία ανέφεραν ότι το οικονομικό πρόγραμμα του κ. Ομπάμα δεν είναι αποτελεσματικό και ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πρέπει να αλλάξει πορεία στο θέμα την οικονομικής του πολιτικής.

Αναμένεται ότι σήμερα το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ θα ανακοινώσει τα νέα ποσοστά ανεργίας για το Νοέμβριο.

http://www.voanews.com/greek/2009-12-04-voa4.cfm
Σημ.axinosp:Πως είναι δυνατόν να βρίσκουν ιδέες και λύσεις για τους Τραπεζίτες και για τον απλό κοσμάκη να μένουν άφωνοι ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: