Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Προκάλυμμα (παραισθήσεις της σημερινής έκδοσης του 10ετούς)

Εάν όλα όσα έχουν μεσολαβήσει είναι το προκάλυμμα για να φτάσει ο "ανυπότακτος", ο "με ντοπαρισμένη οικονομία όσο ο Κεντέρης", ο "τρομοκράτης", ο "εκ των νικητών του Β'ΠΠ χωρίς να πληρωθεί αποζημίωση" εγχώριος λαός στη θέση να λάβει "βοήθεια" από το ΔΝΤ,
τελικά θα αρχίσει να θεωρείται ένα σενάριο(*) που θα πούμε και ευχαριστώ.
Εκεί, στη βοήθεια μέσω ΔΝΤ, είναι που αντιδρούν οι Ευρωπαϊοι, οι οποίοι βέβαια δεν διαθέτουν πλειοψηφία ή veto που να μας αποκλείσει από το ΔΝΤ. Αυτοί, προφανώς πιέζουν ώστε από τη μία το εξωτερικό χρέος να παραμένει σε ευρώ (και να μην χάσουν όσα διαγραφούν από τη προσφυγή του ΔΝΤ) και εμείς να πάρουμε ..δραχμούλες στα χέρια μας ώστε να ..τονωθεί η εγχώρια ανταγωνιστικότητα.
Οπότε, όσο και θέλουμε να ανήκουμε εις την Δύσιν, η Δύσιν δεν είναι σιγουρη πόσο μας θέλει.
Να πτωχεύσουμε απλώς, χωρίς να χρωστάμε, δεν υπάρχει ως επιλογή.

(*) αφού μεσολαβήσουν εκλογές και κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία θα υποβαθμίσει ότι δεν εξήγγηλε εχθές ο Πεταλωτής.
http://athenstock.blogspot.com/2010/03/10_7382.html
Σημ.axinosp:Δεν με χαλάει να μας διαγραφεί το μισό χρέος , να φύγουμε από την Ευρωζώνη κι να γυρίσουμε στις δραχμές . Δεν με χαλάει καθόλου !!Οταν τελικά σε βρίζουν οι ξένοι και μιλάνε για σένα με δέος , μάλον τους κρατάς από τα αρχίδια με το χρέος σου και παρακαλάνε να μην πτωχεύσεις.Γιατί αν πτωχεύσεις τους το έχεις κλείσει το μπουρδέλο του Ακερμαν την ΟΝΕ. Που φτιάχτηκε μόνο και μόνο για να κάνει πιό πλούσιους τους Τραπεζίτες.Γιαυτό κύριοι της Κυβέρνησης δηλώστε στάση πληρωμών χρέους τώρα!! Μαζί με εμάς θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα PIGS . Οταν ο Ρώσος ο Μεντβέγιεφ μας είπε πηγαίνετε να δανειστείτε από το ΔΝΤ δεν ήταν ότι δεν μας ήθελε να μας δανείσει τελικά , να μας σώσει ήθελε απο τους Ευρωπαίους Τραπεζίτες. Τώρα βέβαια έάν τα Ελληνικά ομόλογα μέχρι τώρα , τα έχουν ασφαλίσει οι Μεγαλοτραπεζίτες στην AIG και η πτώχευση της Ελλάδος , συμπαρασύρει , σε πτώχευση και την AIG αλλά και όλόκληρο το Αμερικάνικο, χρεοκοπημένο ήδη, Τραπεζικό σύστημα δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου . Μένει μόνο μια τεχνική λεπτομέρεια που είναι το ποιός θα το κάνει αυτό ο ΓΑΠ, ή ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: