Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γερμανία: Καμία παροχή βοήθειας στην Ελλάδα

Ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Ράινερ Μπρίντερλε επανέλαβε σήμερα ότι η Ελλάδα οφείλει να επιλύσει η ίδια τα δημοσιονομικά της προβλήματα και σημείωσε ότι η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θα το πει αυτό ξεκάθαρα στο Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αναμένεται αύριο στο Βερολίνο.

«Οφείλουμε να είμαστε πιστοί στην αρχή, σύμφωνα με την οποία κάθε χώρα οφείλει να επιλύει τα δικά της προβλήματα», δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος χαιρέτισε παράλληλα τα μέτρα που εξήγγειλαν χθες οι ελληνικές αρχές.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας δήλωσε χθες, Τετάρτη, ότι η επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στο Βερολίνο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αφιερωμένη σε μια ενδεχόμενη οικονομική βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η ίδια η καγκελάριος δήλωσε εξάλλου ότι η επίσκεψη αυτή δεν αφορά «γερμανικές βοήθειες», αλλά «τις καλές σχέσεις μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1785410
Σημ.axinosp:Μωρέ σας τρώει ο κώλος σας για μπουρλότο στο ευρώ Γερμαναράδες. Περιμένετε και θα δείτε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: