Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Σόιμπλε: «Δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν τώρα αποφάσεις περί οικονομικής στήριξης»

Ο Γερμανός υπουργόςΟικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκλείει το ενδεχόμενο να ληφθούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες αποφάσεις για ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα.
 

«Πάντα κυκλοφορούν φήμες ιδιαίτερα πριν από τέτοιου είδους συναντήσεις. Όμως, δεν έχει διαμορφωθεί κάποια νέα κατάσταση. Κι επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ληφθούν τώρα αποφάσεις περί οικονομικής στήριξης». Σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Bild ο κ. Σόιμπλε διευκρινίζει ότι το Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο που προωθεί δεν έχει σχεδιαστεί για την Ελλάδα.

«Ανεύθυνος όποιος κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους»

Η ελληνική κρίση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τα υπάρχοντα μέσα, επισημαίνει ο Γερμανός υπουργός εκφράζοντας τον σεβασμό του για τις προσπάθειες περιστολής των δαπανών που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση. «Είναι ανεύθυνος όποιος σήμερα στην Ελλάδα κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους κατά των κυβερνητικών μέτρων», δηλώνει σε άλλο σημείο ο κ. Σόιμπλε. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι θα είναι μακροχρόνιες οι διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ. Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις της από την Νέα Υόρκη δεν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις: «Με βεβαιότητα δεν αναμένω ότι θα ληφθεί αυτή την εβδομάδα μια απόφαση, δεν πρόκειται να πατήσουμε κάποιο κουμπί. Ακόμη είναι νωρίς για κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Λαγκάρντ, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει κάνει ήδη πολλά για τον περιορισμό του χρέους της.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5353761,00.html
 Σημ.axinosp:Αύριο ο Παπακωνσταντίνου θα περιμένει στο διάδρομο,σαν τον ΜΑΛΑΚΑ, να του ανακοινώσουν τι μέτρα θα πάρουν οι υπόλοιποι του ECOFIN . Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει και εμείς καθόμαστε ακόμη και τους κοιτάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: