Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Απόρρητο έγγραφο για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Οι δημόσιοι υπάλληλοι , εκτός από τις περικοπές στους μισθούς, αντιμετωπίζουν, πιθανόν, και ένα σοβαρότερο πρόβλημα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυριακάτικης Real News, το 20σελιδο κείμενο με εντολές, που παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση από τους ελεγκτές πριν από την έλευση του Επιτρόπου Όλι Ρεν στην Αθήνα και τηρείται μέχρι τώρα κατά γράμμα, απαιτεί μεταξύ άλλων, μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι στη χώρα φτάνουν τους 480.000 – υπολογίζονται σχεδόν στο ένα εκατομμύριο μαζί με τους συμβασιούχους.

Η κατάργηση των υπηρεσιακών συμβουλίων, θα σημάνει και την απελευθέρωση απολύσεων στο δημόσιο τομέα και για τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους. Στόχος είναι η μείωση του προσωπικού, που θα σημάνει σημαντική μείωση των κρατικών δαπανών και των ασφαλιστικών εισφορών.

Υπολογίζεται ότι μόνο στους οργανισμούς που βρίσκονται υπό συγχώνευση μέχρι στιγμής εργάζονται 30.000 άτομα, αριθμός που λογικά θα είναι μόνο η αρχή.

Μαχαίρι θα μπει και στο καθεστώς των συμβασιούχων καθώς οι Βρυξέλες ζητούν σταδιακή κατάργηση του θεσμού και και ανάθεση εργασιών που καλύπτουν στον ιδιωτικό τομέα.

Οι αλλαγές – υπό τον τίτλο “άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα” - αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται από τα μέσα του 10, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εφημερίδας.

http://www.hbnews.gr/permalink/28089.html
Σημ.axinosp:Πονάνε μωρέ τα παλικάρια ;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους όσους πίστεψαν ότι μπορεί να υπάρξει Ευρωπα'ι'κός Σοσιαλισμός και ότι ψηφίζοντας GAP θα εξασφαλίζαμε την εφαρμογή του στην Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολυ χοντο..
για να δουμε..