Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Νέο κύμα απεργιών για τα μέτρα

Νέο κύμα απεργιών για τα μέτρα

Σήμερα το πρωί οι εργαζόμενων στη ΔΕΗ,  κατέλαβαν συμβολικά τα γραφεία του ΟΑΕΔ στον Άλιμο, ενώ προχωρούν σε 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ακόμα, σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. Ήδη, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στα Προπύλαια αύριο, στις 18:00.

Σε επ' αόριστον επίσχεση εργασίας προχωρούν από την Τρίτη οι γιατροί των νοσοκομείων, διαμαρτυρόμενοι για τις απλήρωτες εφημερίες. Είναι αρκετές οι περιπτώσεις μάλιστα που οι γιατροί έχουν να πληρωθούν για δεδουλευμένες εφημερίες από τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο μεταξύ, 24ωρη απεργία την προσεχή Πέμπτη αποφάσισαν οι βενζινοπώλες, αντιδρώντας στην εγκατάσταση ταμειακών μηχανών χωρίς την ταυτόχρονη εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών όγκου καυσίμων.
http://www.hbnews.gr/permalink/28150.html
Σημ.axinosp:Να δείς χαρά οι εργαζόμενοι , με τα νέα μέτρα που θα εξαγγείλει το ECOFIN αύριο!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δουλευόμαστε μεταξύ μας ή πραγματικά πιστεύουμε ότι αυτός είναι τρόπος αντίδρασης; Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν όντως ζω στην κοιτίδα της δημοκρατίας ή αν έχω διακτινιστεί στη Χώρα του Ποτέ-Ποτέ (-δεν-θα-ξαναζήσεις-σαν-άνθρωπος)! Μόλις χθες έμαθα από φιλαράκι εκ Γαλλίας ότι εκεί οι καθημερινοί άνθρωποι (και ουχί οι πολιτικάντηδες που αποφασίζουν για όλους μας) μας κορο'ι'δεύουν, όχι γιατί χρωστάμε, αλλά γιατί δεν έχουμε αντιδράσει καθόλου στα νέα μέτρα. Κυκλοφορεί λοιπόν η έκφραση "Για να τολμούσαν να μας κάνουν τέτοια εδώ και θα τους δείχναμε την έξοδο"... Αν και πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία θα έρθει κι η δική τους ώρα, έχω την βεβαιότητα ότι αυτοί δεν θα πέσουν αμαχητί όπως εμείς, γιατί αυτοί την Επανάστασή τους δεν την ξέχασαν ποτέ! Αντιδράσεις του στυλ "απεργούμε και γεμίζουν τα Ταμεία του Προς Πώληση Κράτους" δεν έχουν καμμία ουσία.Καλό και αποτελεσματικό θα ήταν π.χ. να κλείναμε την είσοδο της Βουλής την ημέρα που πήγαν να ψηφίσουν τα Νέα Μέτρα (11 Μαρτίου) , ή και κάθε φορά που ετοιμάζονται να καταργήσουν οποιοδήποτε κεκτημένο με αγώνες δικαίωμα. Δεν βλέπει κανείς πια ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο (όπως κάποτε η Χιλή με τον Πινοσέτ); Δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη να κάνει κάτι ουσιαστικό για να ανατρέψει την καθοδική μας πορεία; Τι ψυχή θα παραδώσουμε μωρέ;;;