Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

768.009 οι δημόσιοι υπάλληλοι(ούτε καν εκατομμύριο !)


Συνολικά είχαν απογραφεί 768.009, ενώ όσοι δεν τα κατάφεραν, τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία αρκεί να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τη διαδικασία...
..Η ΑΔΕΔΥ
"Οι αριθμοί διαψεύδουν μια συστηματική και χρόνια παραποίηση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας με τα περί 1,5 - 2, ακόμη και 2,5 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων" αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων η ΑΔΕΔΥ και υπογραμμίζει ότι αποδεικνύεται πως τόσο σε αριθμό όσο και σε μισθολογική δαπάνη είμαστε κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ΑΔΕΔΥ θα αγωνιστεί για τον τερματισμό της πολιτικής απαξίωσης των δημοσίων υπηρεσιών, τη δημοκρατική αναδιοργάνωση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης, και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ερευνα της Eurostat
Στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η Eurostat για τo 2009 δεν έχουν καταμετρηθεί οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στον τομέα της Yγείας. Σύμφωνα με τα στελέχη της υπηρεσίας για τις παραπάνω κατηγορίες προσμετρούνται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα και καταγράφονται σε ξεχωριστούς οικονομικούς κλάδους.

Η εικόνα για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που δίνει η Στατιστική Υπηρεσία των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για τους δημόσιους υπαλλήλους δεν είναι ιδιαίτερα σαφής, αφού καταμετρά μόνο τους υπάλληλους στον "στενό" δημόσιο τομέα (υπουργεία, στρατό, ασφαλιστικά ταμεία, τοπική αυτοδιοίκηση και στα ΝΠΔΔ).

Η Ελλάδα καταλαμβάνει -ακόμα και με τα ελλιπή στοιχεία της Eurostat- την πέμπτη υψηλότερη θέση στην αναλογία δημοσίων υπαλλήλων σε σχέση με το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας με ποσοστό 8,45% έναντι 11,64% που αντιστοιχεί στο Λουξεμβούργο και 10,16% για τη "δεύτερη" Γαλλία. Εκτός των αριθμητικών δεδομένων υπάρχουν και τα ποιοτικά στοιχεία που αναδεικνύουν ότι σε αρκετές χώρες ο μεγάλος δημόσιος τομέας είναι και παραγωγικός, αφού έχουν αναπτύξει μια κουλτούρα αξιοκρατίας και αποκέντρωσης που αυξάνει την παραγωγικότητα του Δημοσίου.

Εθνος
Σημ.axinosp:Το 2009 δηλώσαμε 373,800 ΔΥ, το 2010 δηλώσαμε 768,009, αν δεν πάθουν εγκεφαλικό στην ΕΕ, εμένα να με φτύσεις !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος, γιατί σε αυτά τα νούμερα (όπως αναφέρει το άρθρο) δεν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση και στην υγεία.

Αν λάβουμε υπόψη ότι έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ΕΕ σε στρατιωτικό προσωπικό http://www.nationmaster.com/graph/mil_arm_per_percap-military-army-personnel-per-capita συν τα σώματα ασφαλείας περίπου 76.000 http://www.mof-glk.gr/proypologismos/2010/books/proyp/PDFProyp/1.5.pdf#page=25 άρα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις είναι πάνω από 200.000 και επίσης προσμετρώνται και ιερείς σαν ΔΥ (κάτι που δε νομίζω να ισχύει σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ) τότε η κατάσταση είναι μάλλον τραγική στον ελληνικό δημόσιο τομέα και αρχίζει να δίνει κάποιες απαντήσεις σε σχέση με τα παράπονα σε πάρα πολλές δημόσιες υπηρεσίες ότι υπάρχουν πάρα πολλές κενές οργανικές θέσεις και γι' αυτό δυσκολεύονται να διεκπεραιώσουν υποθέσεις.

KnowDame