Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Βουλευτές προς Χριστοφοράκο « Μίλα και θα τη γλιτώσεις! »

Υπόσχεση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του δίνουν στον Μιχάλη Χριστοφοράκο εφέτες, βουλευτές, αλλά και άλλοι αρμόδιοι νομικοί παράγοντες με στόχο να μιλήσει και να αποκαλύψει όλους τους πολιτικούς, αλλά και τα στελέχη των οργανισμών που δωροδοκήθηκαν από τη Siemens. Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί, σύμφωνα με έγκυρες πολιτικές πηγές, βουλευτές, αλλά και όσοι δικαστές μπορούν να βοηθήσουν, προκειμένου να πεισθεί το πρόσωπο-«κλειδί» του σκανδάλου, που διερευνάται ακόμη στη χώρα μας, να δώσει ονοματεπώνυμα των προσώπων που εισέπραξαν τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ σε μίζες. Βεβαίως η αποδοχή της πρότασης εξαρτάται πολύ και από τις εισηγήσεις που θα δεχθεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της εταιρείας από τους δικηγόρους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία. Ο ίδιος ο Χριστοφοράκος εξομολογήθηκε πρόσφατα σε άνθρωπο που επικοινώνησε μαζί του: «Θα μιλήσω όταν με συμβουλεύσουν θετικά οι έλληνες δικηγόροι μου. Προς το παρόν πάντως δεν μου επιτρέπεται να δώσω ούτε συνέντευξη σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο...».

Το Βήμα
Σημ.axinosp:Από εμάς πάντως δεν θα την γλυτώσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια: