Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συζήτηση - ενημέρωση για την Κρίση - Πλ. Εξαρχείων 7.30μμ 29/7

http://athens.indymedia.org
Σημ.axinosp:Κόλλησαν και οι Αναρχικοί τον ιό των Οικονομολόγων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ότι είναι κακός ο Δ.Κ. ( μάλλον ο γνωστός είναι ) αλλά έλεος ρε παιδιά, εάν κάποιος δεν ξέρει τι είναι ΑΕΠ και Spread, μια αναζήτηση στο Ίντερνετ και θα βρεί αμέσως ότι ζητάει. Αλλού είναι το πρόβλημα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις προτάσεις, που δεν υπάρχουν από το χώρο της Αριστεράς, της Αυτονομίας, του Αντιεξουσιαστικού και Αναρχικού χώρου. Δυστυχώς αυτές τις προτάσεις για την μελοντική κοινωνία μετά την κρίση δεν θα τις πεί κανένας Οικονομολόγος γιατί απλά δεν είναι μέσα στον κύκλο των σπουδών τους, αλλά είναι καθαρά πεδίο της Φιλοσοφίας και της Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: