Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τελευταία συναυλία από τους "γερόλυκους του RocK" Rolling Stones

Οι Ρόλινγκ Στόουνς δήλωσαν σε βρετανική εφημερίδα ότι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσουν τους θαυμαστές τους με μια περιοδεία-υπερπαραγωγή που θα γράφει με τεράστια κεφαλαία γράμματα, Ρόλινγκ Στόουνς, ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Το συγκρότημα μοιάζει να ετοιμάζει ήδη τη σκηνοθεσία για το κλείσιμο της αυλαίας. Προετοιμάζουν το έδαφος, μάλλον για να το πάρουν και οι ίδιοι απόφαση, αλλά να δουν ποιες θα είναι και οι πρώτες αντιδράσεις.
Και βετεράνοι και ροκάδες, ο σερ Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς, και οι δύο 66 χρόνων, ο 69χρονος Τσάρλι Γουάτς και ο 63χρονος Ρόνι Γουντ, ο «μικρός» της παρέας, λέγεται ότι θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες ανά τον κόσμο μέσα στην επόμενη χρονιά και ύστερα θα δώσουν σύνταξη στον εαυτό τους, για να κλείσουν με δόξα μια επική καριέρα.Κυκλοφόρησαν δηλώσεις όπως «μπορεί να συνεχίσουν να γεμίζουν στάδια.
Η τελευταία περιοδεία θα τρέξει μέσα στο 2011 και ίσως το 2012. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πουν «αντίο» στο κοινό τους. Το 1982 σταμάτησαν όλες τις συναυλίες για να επιστρέψουν στον δρόμο το 1990.

i-reportergr

Σημ.axinosp:Πάλι ξέμειναν από λεφτά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: