Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ανεργία και πληθωρισμό 20% θα φέρει στην Ελλάδα η έξοδος από το ευρώ

Συρρίκνωση της οικονομίας κατά 7,6%, ανεργία στο 18,5% και πληθωρισμός στο 20,2%, με τη «νέα δραχμή» να βυθίζεται κατά 80%. Κάπως έτσι θα ήταν η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας το 2011 εάν η χώρα αποφάσιζε να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, σύμφωνα με τους αναλυτές της ING.

Σε μια εποχή που η επιβίωση της νομισματικής ένωσης αμφισβητείται και πολλοί ισχυρίζονται ότι περιφερειακές χώρες όπως η Ελλάδα θα αντιμετώπιζαν μικρότερες δυσκολίες εάν «ξεφορτώνονταν» το ευρώ, η ING επιχειρεί, όπως λέει, να «ποσοτικοποιήσει το αδιανόητο».

Ισοτιμία

Σημ.axinosp:Ξέχασε η ING να μας πει ότι θα γίνει πόλεμος, πείνα δυστυχία, σκορβούτο, επιδημία σίφυλης, ευλογιάς, μαγουλάδες, AIDS και οι κλασικοί σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί και ότι άλλο καυλώσει των αναλυτών της, θα μας συμβεί.
Ρε δε πάτε να γαμηθείτε παλιοκουφάλες βδέλες, πλησιάζει η ώρα που θα τα πούμε, τα δυό λογάκια .

2 σχόλια:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθείτε.....

ΣΕΙΡΙΟΣ είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ !! ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧ...!!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: H ANEρGIA ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΩΣΤε ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ δ.ν.τ. στο 10 kai bale, διοτι θ απληρωνομαστε με φρεσκες πληθωριστικές δραχμούλες.Όπως και μισθοι και συνταξεις!.η νεα δραχμη δεν θα πάει τοσο χαμηλά,μας παραμυθιάζουν 1 ευρω 2 με 2,5 νέες δραχμές θα ειναι.!δΗΛΑδη το 2001 που πήγαμε στο 340,75 μαλακία δεν ήτανε ;; λοχι πές μου; δεν ήτανε για μας αυτο ,παγίδα ήτανε για να κάνουμε "πιστωτικές επεκτάσεις" με δανει ακαι κάρτες ως πολίτες και ως κράτος και να χρεωθουμε ως το λαιμό ,και να μας σερνουν οι τσιφουτ-..ραίοι απο τα ...αρχ.
Αλλα και η ανεργία δεν θα ειναι εκει.!Διότι θα ειμαστε εκ των πραγμάτων πλέον φτηνη χωρα με όλα τα πλεονεκτήματα που έχει αυτο και θα πρεπει να αγωνιστουμε βέβαια.! αλλα ως σκατολαός και παλιάνθρωποι που είμαστε αντε να πεισεις έλληαν γιαυτά που λέω.ΔΝΤ και δουλοι στους αιώνες των αιώνων προτιμουν να ειναι.!ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΦΙΞ!