Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Υπερεντατικά μαθήματα… καταστολής για να αντιμετωπιστούν οι απεργοί το φθινόπωρο!


Η κυβέρνηση περίμενε το καλοκαιράκι για να περάσει ήρεμα κι ωραία τα αντεργατικά μέτρα, αλλά τρέμει τις αντιδράσεις του Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσουν υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης των συγκεντρώσεων σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Την είδηση διαβάσαμε στη «Real News» και αντιγράφουμε σχετικά αποσπάσματα: «Από υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης πλήθους θα περάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι αστυνομικοί όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας, οι οποίοι συγκροτούν τις περιφερειακές διμοιρίες Αποκατάστασης Τάξης.

Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει έμπειροι αξιωματικοί των ΜΑΤ από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν σαφείς εντολές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προετοιμάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τους συναδέλφους τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης από τον Σεπτέμβριο.

(…) Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα βασικά αντικείμενα των σεμιναρίων: η διάσπαση του πλήθους και η αποτελεσματική χρήση χημικών που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους τα ΜΑΤ.

(…) Υπήρξε έντονη πίεση από την πολιτική ηγεσία προς το αρχείο της Αστυνομίας να υπάρχουν στις αρχές του Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που θα μπορούν να ελέγξουν μαζικές διαδηλώσεις».

Και, βέβαια, μην απορήσετε αν μάθετε ότι εντατική προετοιμασία για τον Σεπτέμβρη κάνει και ο... στρατός προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ελληνικός λαός, που απλά διαδηλώνει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του που λεηλατούνται από κυβέρνηση και τρόικα. Δυστυχώς, αυτή είναι η Δημοκρατία μας…

tempo.gr
Tiresias
Σημ.axinosp:"Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"
Δείτε τι πάθανε τα ΜΑΤστην Κιρκιζία όταν κατέβηκε ο λαός στους δρόμους, δεν νομίζω να τους σταματήσανε τα χημικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: