Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σε στάση πληρωμών θα προχωρήσει ο δήμος Πειραιά

Σε στάση πληρωμών θα προχωρήσει από τις 13 Αυγούστου ο Δήμος Πειραιά, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου ο Παναγιώτης Φασούλας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ο Πειραιάς δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ακόμη και να πληρώσει τους εργαζόμενους. Η αιτία -κατά τα λεγόμενα του Π. Φασούλα- για το οικονομικό αδιέξοδο είναι η απόφαση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων να παρακρατήσει 2,2 εκατ. ευρώ από την κρατική επιχορήγηση μέσω των αυτοτελών πόρων, λόγω οφειλών του Δήμου από δάνεια που έχει πάρει.

Ό πρώην μπασκετμπολίστας τόνισε πως πρόκειται για δάνεια των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Διευκρίνησε δε, ότι επί των ημερών του ο Δήμος δεν έχει πάρει κανένα δάνειο, ενώ έχει προχωρήσει στην κάλυψη μέρους παλαιότερων υποχρεώσεων. Για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί ο υπουργός Οικονομικών.

Capital

Σημ.axinosp:Άρχισαν τα τέλια και οι μπαγλαμάδες κάτω στον Πειραιά στο Λιμάνι.
Δείτε τι έχει να γίνει από αύριο με τους εργαζόμενους στην Δημαρχεία, είναι και ψηλός τρομάρα του ο Φασούλας, δεν τον φτάνεις εύκολα να του ρίξεις καμιά σφαλιάρα!

1 σχόλιο:

Ο ΠΑΝΟΣ & Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ... είπε...

Ο Φασούλας και όλοι οι σημερινοί τοπικοί άρχοντες, γνώριζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι διαχειρίζονται. Ο Πειραιάς, ζει την "κρίση" ΜΑΚΡΑΝ των τειχών των Αθηνών. Είναι ένα ΠΛΟΥΣΙΟ εμπορικό κέντρο λόγω Ναυτιλίας εδώ και δεκαετίες. Και αν "επτώχευσε" το ΝΑΤ, και αν η κίνηση στον Πειραιά μειώνεται, ας κοιτάξει ο Παναής στα δικά του "πράσινα" λημέρια. Όχι στις παλαιότερες διαχειρήσεις γιατί, ακόμη και επί ΝΔού, εκείνος έκνε κουμάντο ... Ας προσέχει λοιπόν αυτό που λέγεται στο μπάσκετ ..."τάπα" !! Αν του συμβεί, (με το ύψος του) .... άς τα να πάνε ....