Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οι τιμές ανεβαίνουν

tovima: "«Αφού υπάρχει ύφεση στην αγορά γιατί οι τιμές ανεβαίνουν;» αναρωτιέται η “τρόικα”- δηλαδή οι ελεγκτές της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ......

"Οι συντάκτες του μνημονίου που προέβλεπαν πληθωρισμό έως 2% έλεγαν, φυσικά, συνειδητά ψέματα. Όπως ψευδής και υποκριτική ήταν και η «έκπληξη» των επιτηρητών για το άλμα του πληθωρισμού (και των τιμών).Υποτίθεται ότι η συνταγή του μνημονίου ΔΝΤ-Ε.Ε. ήταν ο αποπληθωρισμός μισθών και τιμών, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, τη συντήρηση της ζήτησης και την ανάκαμψη, έστω σε 2-3 χρόνια. Στην πραγματικότητα, ο αποπληθωρισμός αφορά μόνο την αγορά εργασίας, ενώ στην αγορά των αγαθών εφαρμόζεται ένας άγριος «φορολογικός πληθωρισμός» που υπόσχεται ύφεση, συντριβή της αγοραστικής δύναμης των φτωχότερων νοικοκυριών και, σε δεύτερο χρόνο, κατάρρευση τιμών της βιομηχανίας. Η οποία ωστόσο, από λίγο έως ελάχιστα θα αμβλύνει τον «φορολογικό πληθωρισμό». Αντιθέτως, και την ύφεση θα διευρύνει, και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις θα αυξήσει, και την ανεργία θα εκτινάξει, και θα οδηγήσει σε κατάρρευση επιμέρους υπερτιμημένες αγορές, όπως των ακινήτων.
Επομένως, ο στασιμοπληθωρισμός αλά ελληνικά δεν είναι μια απόκλιση από τους στόχους του μνημονίου κατοχής, αλλά η ουσία του. Και με την αδιάψευστη μαρτυρία και των αριθμών, είναι μια συνταγή χρεοκοπίας της χώρας και καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας. δρόμος
Ζάχαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: