Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οι σοσιαλιστές του Ισημερινού εθνικοποιούν τα κοιτάσματα πετρελαίου, ενώ οι σοσιαληστές της Ελλάδας ξεπουλάνε τα κοιτάσματα λιγνίτη !!!

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ισημερινού ανακοίνωσε ότι θα εθνικοποιήσει τις εγκαταστάσεις των πετρελαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα και θα τους επιτρέψει να παρέχουν στην κυβέρνηση μόνο τις υπηρεσίες τους.

Η μεταρρύθμιση προβλέπει ότι οι "πετρελαϊκές εταιρείες θα παρέχουν πλέον στην κυβέρνηση τις υπηρεσίες τους, μόνον ενώ το σύνολο των αποθεμάτων και των κοιτασμάτων του προϊόντος θα αποτελεί κρατική περιουσία".

Επιπλέον, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι "δεν μπορεί το κράτος να απολαμβάνει, όπως ίσχυε, μόνο το 20% κοιτασμάτων κι αποθεμάτων του "μαύρου χρυσού". Για το λόγο αυτό το Κίτο έδωσε στους επικεφαλείς των εταιρειών διορία 120 ημερών προκειμένου να υπογράψουν σχετικές συμβάσεις και τους συμβούλευσε σε περίπτωση που εναντιώνονται στην απόφαση αυτή να το δηλώσουν αμέσως "και να φύγουν από τον Ισημερινό".

Στη χώρα, (μέλος του ΟΠΕΚ) παράγονταν έως πρόσφατα ως και 472 χιλιάδες βαρέλια των 159 λίτρων αργού πετρελαίου καθημερινά. Σήμερα ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί. Στον Ισημερινό δραστηριοποιούνται η ιταλική "Agip", η βραζιλιανή "Petrobras", η ισπανο-αργεντίνικη "Repsol", και η κινεζική "CNPC".

Στους εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρείας "Burlington" μάλιστα δηλώθηκε ότι "λόγω μεγάλων οφειλών τους προς το δημόσιο", οι υπεύθυνοί της θα πρέπει να αναχωρήσουν" από τη χώρα.

http://www.enet.gr
Red Fly
Σημ.axinosp:Μου έφτιαξες την μέρα Red!

Δεν υπάρχουν σχόλια: