Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αγορά παραγώγων στο χρηματιστήριο της Τεχεράνης

Το χρηματιστήριο της Τεχεράνης, η αγορά με την δεύτερη καλύτερη χρηματιστηριακή εμφάνιση στον κόσμο, ξεκίνησε την διάθεση παραγώγων προϊόντων με βάση τις εγχώριες τράπεζες, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της διασποράς και προσέλκυσης ξένων επενδυτών.

Τέσσερα προθεσμιακά συμβόλαια ξεκίνησαν «συμβολικά» την διαπραγμάτευση στην τελετή έναρξης λειτουργίας της αγοράς. Η αγορά παραγώγων θα εισάγει έξι προθεσμιακά συμβολαια με βάση την Parsian Bank και την Karafarin Bank, και ευελπιστεί να έχει αυξήσει τον αριθμό ως τα 10 τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

Οι επενδυτές στις αναδυόμενες αγορές έχουν προσφέρει καλύτερες αποδόσεις από των ΗΠΑ και τις Ευρώπης. Ο δείκτης MSCI Emerging Markets ενισχύθηκε 19% στο 12μηνο έναντι 12% του Standard & Poor’s 500 και 16% του Stoxx Europe 600.

Ο δείκτης TEDPIX της Τεχεράνης εκτινάχθηκε 55% στο α΄εξάμηνο 2010, με αποτέλεσμα να είναι ο δείκτης με την δεύτερη καλύτερη επίδοση, σύμφωνα με το World Federation of Exchanges

Euro2Day
athenstock.blogspot
Σημ.axinosp:Πως είναι δυνατόν σε μία Ισλαμική χώρα σαν το Ιράν, όπου ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) είναι η κωρονίδα του τρόπους ζωής και ο τόκος αλλά και ο τζόγος απαγορεύεται, να έχεις τράπεζες που τζογάρουν σε χρηματιστήρια παραγώγων. Υποκρισία ή Εβραϊκός δάκτυλος ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: