Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Κλείνουν προξενεία για οικονομία !!!

Στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και εξορθολογισμού του υπουργείου Εξωτερικών αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας των γενικών προξενείων Ανοβέρου, Κολωνίας, Λειψίας, Νάπολης και των προξενείων Νις και Ντέρμπαν.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείο Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβεκούρας.

Καταργούνται, επίσης, τα γενικά προξενεία Λονδίνου, Παρισίων και Βρυξελλών και συστήνονται προξενικά γραφεία, που θα λειτουργούν μέσα σε κάθε πρεσβεία.

Οι αλλαγές αυτές εντάσσονται σε ευρύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης των διπλωματικών υπηρεσιών, λεπτομέρειες για το οποίο θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο.

Antinews

Σημ.axinosp:Λεφτά για προξενεία δεν υπάρχουν, γιατί η Μπιρμπίλη θα δώσει 31,8 δισ. ευρώ για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (ε ρε μάσες!!) μεταβαίνοντας σε μια ανταγωνιστική οικονομία (εδώ γελάμε) χαμηλής κατανάλωσης σε άνθρακα (όπως λέμε με χαμηλά λιπαρά)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι θα κάνουν οι διπλωμάτες που τα είχαν σχεδιάσει σαν μελλοντικά πόστα τους;

Υπήρχαν και μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι του ΥΠΕΞ που είχαν κάνει στα πόστα αυτά ή όλη τη σταδιοδρομία τους (π.χ. μία κυρία με ρώσικο επώνυμο ακριβώς για 35 χρόνια, δηλαδή ούτε που είχε πατήσει ποτέ στην Ελλάδα)ή τουλάχιστον από μία δεκαετία στο καθένα (π.χ. μια άλλη κυρία, 10 χρόνια στο Λονδίνο, 10 χρόνια στο Παρίσι και 10 χρόνια στο Σικάγο, σαν αποζημίωση επειδή στην αρχή της σταδιοδρομίας της την είχαν στείλει μόνο για 5 χρόνια στη Βοστώνη).

Ακούγεται ότι οι διπλωμάτες θα υπομείνουν και τα νέα μέτρα καρτερικά, εφόσον τουλάχιστον θα συνεχίσει να ισχύει ότι στους τους κρινόμενους δυσμενώς από το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, δεν θα επιτρέπεται το δικαίωμα ακροάσεως (που προβλέπεται σπό το άρθρο 20 του Συντάγματος) ώστε να μπορέσει ο κρινόμενος να υπερασπίσει τον εαυτό του, από κατηγορίες όπως για το ότι πριν από 30 χρόνια είχε φτερνιστεί αδικαιολόγητα).