Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Βενζίνη τέλος


Χωρίς καύσιμα έχει μείνει σχεδόν το 90% των πρατηρίων της χώρας, λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών βυτιοφόρων, οι οποίοι συνεδριάζουν την Δευτέρα για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους

Αμόλυβδη βενζίνη και ντίζελ είναι είδος προς εξαφάνιση από την αγορά, τόσο της Αττικής, όσο και της περιφέρειας, καθώς και εκείνα τα βυτιοφόρα που επιχειρούν να ανεφοδιαστούν από τα διυλιστήρια, εμποδίζονται από τους απεργούς.
Τεράστιες ουρές σχηματίζονται έξω από τα λιγοστά πρατήρια που έχουν ακόμη καύσιμα, ενώ στην πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων, που μαζί με τους ιδιοκτήτες φορτηγών, έχουν κλείσει μία εβδομάδα κινητοποιήσεων, ζητούν αυξήσεις της τάξης του 13%, προκειμένου -όπως υποστηρίζουν- να αντιμετωπίσουν τη σημαντική αύξηση του κόστους λειτουργίας των οχημάτων τους, που οφείλεται στο ράλι του πετρελαίου. Το υπουργείο Μεταφορών έχει εγκρίνει αύξηση 5%.

Εν τω μεταξύ, από την απεργία δημιουργούνται προβλήματα εφοδιασμού σε βασικά καταναλωτικά είδη. Ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι ευπαθών προϊόντων παραμένουν μπλοκαρισμένα σε λιμάνια και τελωνεία

Την ίδια ώρα, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι ταξιτζήδες, διεκδικώντας αυξήσεις στα κόμιστρα μεγαλύτερες του 5%.

Έθνος
Σημ.axinosp:Σιγά μην είναι η βενζίνη τέλος, εαν ήταν τέλος ο Παπανδρέου δεν θα ήταν εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: