Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στις 30 Αυγούστου απολογείται ο Τ. Μαντέλης

Προθεσμία για τις 30 Αυγούστου πήρε από την ανακρίτρια που ερευνά το σκάνδαλο Siemens, ο Τάσος Μαντέλης.

Ο συνήγορος του Τάσου Μαντέλη προέβαλε τα ζητήματα της ογκώδους δικογραφίας και νομικά κωλύματα που εμφανίζονται σε αυτή.

"Ζητήσαμε περαιτέρω προθεσμία - δήλωσε ο συνήγορος του κ. Μαντέλη- μας δόθηκε για 30 Αυγούστου, δεδομένου ότι η δικογραφία είναι σχετικά ογκώδης και επειδή υπάρχουν σοβαρά νομικά θέματα τα οποία θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε και να τα καταγράψουμε στο υπόμνημα το οποίο θα συντάξουμε και θα καταθέσουμε στην κ. Ανακρίτρια. Εξηγήσαμε τους λόγους και μας χορηγήθηκε η αιτηθείσα προθεσμία για τις 30 Αυγούστου".

Ο Τάσος Μαντέλης σχολίασε ότι "δεν είχαμε επί της ουσίας καμία συζήτηση και έτσι δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα. Ότι είπε ο συνήγορός μου αντικατοπτρίζει την ουσία της συζήτησης".

Ο κ. Μαντέλης κατηγορείται για ξέπλυμα "μαύρου" χρήματος αφού έχει λάβει από τα "μαύρα" ταμεία της Siemens συνολικά 450.000 γερμανικά μάρκα σε δύο δόσεις. Μια 200.000 μάρκα το 1998 και το 2000 άλλα 250.000 μάρκα ωστόσο ο ίδιος τα χαρακτηρίζει προεκλογική χορηγία.
MEGA TV
Σημ.axinosp:Κατά πάσα πιθανότητα ο Μαντέλης θα καταδικαστεί σε ίσόβια και η ποινή του θα αρχίσει να εκτείεται από τις 30 Φεβρουαρίου το 2011.
Τι δεν έχει 30 ο Φεβρουάριος τι κρίμα, δεν πειράζει, αφού όμως 30 λέει η απόφαση θα περιμένουμε πότε θα έχει 30 και τότε να είστε σίγουροι, ότι η Ελληνική Δικαίοσύνη θα στείλει το κύριο αυτό στον Κορυδαλό !

Δεν υπάρχουν σχόλια: