Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Με αναβαθμισμένο ρόλο και με προνομιακή μεταχείριση η Deutsche bank στην Ελλάδα – Ανεπίσημος σύμβουλος της Κυβέρνησης

Ένα ευρύτερο θεσμικό ρόλο φαίνεται να διαδραματίζει η Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank και ο επικεφαλής του ομίλου J. Ackermann
Με βάση ορισμένες πληροφορίες η Deutsche bank φέρεται να εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Γερμανικής κυβέρνησης η οποία θέλει να στηρίξει την χώρα στην προσπάθεια της να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά.
Ο ρόλος της Deutsche bank δεν θα περιοριστεί μόνο στις συμβουλευτικές υπηρεσίες λόγω της αποτίμησης της ΑΤΕ και του ΤΤ.
Η Deutsche Bank θα αποτελέσει τον ανεπίσημο σύμβουλο της κυβέρνησης σε μια σειρά σχεδιασμών που θα αφορούν, τις ιδιωτικοποιήσεις, της προσπάθεια αλλαγής κλίματος στην αγορά και γενικότερα θέματα στρατηγικής.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο επικεφαλής του Γερμανικού τραπεζικού ομίλου J Ackermann με ενεργητικό 1,9 τρις ευρώ και κεφάλαια 43 δις ευρώ ήταν από τους ελάχιστους ξένους τραπεζίτες που επισκέφθηκαν την Ελλάδα ουσιαστικά ως απεσταλμένος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α. Μέρκελ με βασικό στόχο να περάσει σαφή μηνύματα στην ελληνική κυβέρνηση για την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσει.
Η Deutsche Bank παρ΄ ότι τελικά διαθέτει μόνο 1 δις ευρώ τα λιγότερα ίσως ελληνικά ομόλογα σε σχέση με άλλες γερμανικές τράπεζες ωστόσο διαδραμάτισε έντονο παρασκηνιακό ρόλο και στην συμφωνία κυρίων μεταξύ των τραπεζών ώστε να μην πωλήσουν στο παρελθόν ελληνικά ομόλογα και προκαλέσουν κραχ στην ελληνική αγορά.
Όμως σε αυτή την συγκυρία η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ένα προνομιακό συνομιλητή τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη μεταχείριση.
Η Deutsche Bank θα αποτελέσει τον ανεπίσημο σύμβουλο της κυβέρνησης σε μια πλειάδα θεμάτων που θα τεθούν ειδικά στις διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων που θα λάβουν χώρα προσεχώς.

bankingnews
Σημ.axinosp:Ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας κος J. Ackermann " με μια Τράπεζα όχι φούσκα αλλά μπαλόνι αερόστατου ("ενεργητικό 1,9 τρις ευρώ και κεφάλαια 43 δις ευρώ" , 40 φορές τα κεφάλαια του έχει πουλήσει αέρα κοπανιστό το παλικάρι ) θα μας κάνει κουμάντο σας "σύμβουλος". Να τον χαιρόμαστε το "Φον Φούφουτο" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: