Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ανησυχία από τις δηλώσεις Μπερνάνκι

Bloomberg, Reuters

Ο πρόεδρος της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), Μπεν Μπερνάνκι, υποβάθμισε τις πιθανότητες να εγκλωβιστεί η χώρα σε νέα ύφεση, αλλά παραδέχθηκε πως η οικονομική προοπτική είναι «ασυνήθιστα αβέβαιη», οδηγώντας τους χρηματιστηριακούς δείκτες Dow Jones και Standard & Poor’s 500 σε πτώση 1,10% και 1,22%, αντίστοιχα, λίγο πριν από το κλείσιμο. Στην καθιερωμένη ομιλία του ενώπιον της τραπεζικής επιτροπής της Γερουσίας, ο κ. Μπερνάνκι δεσμεύτηκε να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια στα τρέχοντα επίπεδα για μια «παρατεταμένη χρονική περίοδο» και να λάβει νέα έκτακτα μέτρα για τη στήριξη της ανάκαμψης εάν επιδεινωθεί η πορεία της οικονομίας. Στις αγορές κρατικού χρέους, οι αποδόσεις των διετών αμερικανικών ομολόγων υποχώρησαν σε νέα επίπεδα ρεκόρ για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε συνεδριάσεις, ενώ αυτές των 10ετών ομολόγων βυθίστηκαν κατά τρεις μονάδες στο 2,92%. Η ανησυχία για τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία από μια επιβράδυνση στις ΗΠΑ οδήγησε σε πτώση το ευρώ έναντι του δολαρίου και του γιεν κατά περισσότερο από 1%. Το ευρώ υποχώρησε έως και στο 1,2747 δολάριο. Νωρίτερα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSE Eurotop-300 είχε καταγράψει κέρδη 1,2%, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο της εβδομάδας. Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE-100 και ο Cac-40 στο Παρίσι σημείωσαν άνοδο 1,46% και 0,75%, αντίστοιχα. Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 0,38%. Οι τραπεζικές μετοχές αναρριχήθηκαν από 1,3% έως 2,4% λόγω της ανακοίνωσης θετικών αποτελεσμάτων από την αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley. Θετικό ρόλο έπαιξαν, επίσης, τα καλύτερα του αναμενόμενου οικονομικά στοιχεία της αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat και της μεταλλουργίας BHP Billiton.

Καθημερινή
Σημ.axinosp:Αν πρέπει να ανησυχείτε τώρα, το χειμώνα τι θα κάνετε θα πηδάτε από τους ορόφους !
Δεν με χαλάει να το κάνετε κοπρόσκυλα Τραπεζίτες, αλλιώς θα σας φάνε ζωντανούς και εσάς και τους συνεργάτες σας, οι πεινασμένοι άνεργοι "ζόμπι" !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To 2012, σύμφωνα με έκθεση των στρατηγών τής Δολαρίας, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα αποθέματα πετρελαίου (όσα ψιλοκοιτάσματα και αν βρεθούν, όσο και αν παραληρούν οικοφασίστες και τραπεζίτες για δήθεν 'εναλλακτικές' συσκευές που φτιάχνονται για πολύ λίγο ακόμα από το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πετρέλαιο...) και ΑΡΧΙΖΕΙ η μεγάλη τους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ με λύσσα για τις τελευταίες σταγόνες και λίγο φυσικό αέριο για προσάναμμα:
http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html

ΔΕΝ πρόκειται να μείνουν οι τιμές των καυσίμων σταθερές, ούτε η κατανάλωση, ούτε η προσβασιμότητα των πηγών.

Να δούμε πώς θα γλιτώσουν αύριο οι κατά τόπους θρασύδειλοι γενίτσαροι, που θα τους εγκαταλείψουν οι πανικόβλητοι νταβατζήδες τους, μόλις η βενζίνη πιάσει τα 3-4 ευρώ το λίτρο, και δε θα μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ μοναρχικός να σωθεί ούτε από τους ίδιους τους μπράβους του...
http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY