Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

To 2012, σύμφωνα με έκθεση των στρατηγών τής Δολαρίας, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα αποθέματα πετρελαίου





Σημ.axinosp:Το παρακάτω άρθρο βασίζεται σε σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη προηγούμενης ανάρτησης

"To 2012, σύμφωνα με έκθεση των στρατηγών τής Δολαρίας, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τα αποθέματα πετρελαίου (όσα ψιλοκοιτάσματα και αν βρεθούν, όσο και αν παραληρούν οικοφασίστες και τραπεζίτες για δήθεν 'εναλλακτικές' συσκευές που φτιάχνονται για πολύ λίγο ακόμα από το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πετρέλαιο...) και ΑΡΧΙΖΕΙ η μεγάλη τους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ με λύσσα για τις τελευταίες σταγόνες και λίγο φυσικό αέριο για προσάναμμα:
guardian
The Times

ΔΕΝ πρόκειται να μείνουν οι τιμές των καυσίμων σταθερές, ούτε η κατανάλωση, ούτε η προσβασιμότητα των πηγών.

Να δούμε πώς θα γλιτώσουν αύριο οι κατά τόπους θρασύδειλοι γενίτσαροι, που θα τους εγκαταλείψουν οι πανικόβλητοι νταβατζήδες τους, μόλις η βενζίνη πιάσει τα 3-4 ευρώ το λίτρο, και δε θα μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ μοναρχικός να σωθεί ούτε από τους ίδιους τους μπράβους του..."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχινε, σύνελθε.
Peak oil δεν είναι το τέλος των ποσοτήτων πετρελαίου αλλα η κορύφωση της παραγωγής, το σημείο που η παραγωγή δεν μπορεί πλέον να αυξηθεί.
Κοιτάσματα υπάρχουν για αρκετά χρόνια ακόμα, το πόσα εξαρτάται απο το ρυθμό με τον οποίο αντικαθίστανται η χρηση των ορυκτων καυσιμων απο αλλες πηγες ενέργειας. Αλλα μετά το Peak, καθως η παραγωγή δεν μπορεί να αυξηθεί, οι τιμές θα αυξάνονταί καθως η ζήτηση λογικά δεν προβλέπεται να μειωθεί γρήγορα.

axinosp είπε...

Διάβασε την Guardian στο λινκ που παραθέτω και μετά αναρωτήσου για τον πανικό που έχει πιάσει τους Αμερικάνους Στρατιωτικούς.
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει peak oil.
Δες και σε παλαιότερες μου αναρτήσεις τα λινκ για το ντοκυμαντέρ "Collapse"-"Κατάρρευση"
http://axinosp.blogspot.com/2010/06/collapse_29.html
και κατέβασε τη