Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τουλάχιστον 108 οι νεκροί από το τσουνάμι στην Ινδονησία


Τουλάχιστον 108 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 500 αγνοούνται ύστερα από το τσουνάμι που προκλήθηκε από το σεισμό των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικού αξιωματούχου. Ο ισχυρός σεισμός σημειώθηκε χθες Δευτέρα στα ανοιχτά της Σουμάτρας.

Ο σεισμός έπληξε την περιοχή που βρίσκεται 78 χλμ. δυτικά του Νότιου Παγκάι στα νησιά Μενταουάι. Τα στοιχεία για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους έδωσε ο τοπικός αξιωματούχος Χέντρι Ντόρι Σατόκο στον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV.

Τα περισσότερα κτίσματα του παραλιακού χωριού Μπέτου Μόνγκα έχουν καταστραφεί, δήλωσε από τη μεριά του εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αλιείας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το 80% των σπιτιών της περιοχής έχουν υποστεί ζημιές, ενώ τα αποθέματα τροφίμων είναι μικρά.

Ελευθεροτυπία

Σημ.axinosp:Πάλι επλήγη η Σουμάτρα, γιατί μου μυρίζει ότι είναι τεχνητό αυτό το γεγονός;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: