Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Ζομπιμάνια»

Ενα νέο μάθημα, με θέμα την... ιστορία των ζόμπι και όλα όσα σχετίζονται με τον μύθο των ζωντανών νεκρών, καθιερώθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης και αναμένεται να αναδείξει πολλούς αριστούχους. Την ιδέα είχε ο Αρνολντ Μπλούμπεργκ, συγγραφέας ενός βιβλίου με θέμα τις ταινίες για τα ζόμπι και τίτλο «Ζομπιμάνια», ο οποίος ανέλαβε καθηγητής στην εν λόγω τάξη καθώς έχει ειδικευτεί στον τομέα. Στο πλαίσιο της διδασκαλίας, οι φοιτητές θα παρακολουθούν παραδοσιακές ταινίες του είδους και θα διαβάζουν κόμικ με ανάλογο περιεχόμενο. Οταν ωριμάσει η γνώση τους, θα κληθούν να γράψουν τα δικά τους σενάρια. Παρόμοια μαθήματα παραδίδονται εδώ και έτη από το Columbia College του Σικάγου, ενώ στο Simpson College της Αϊόβας οι φοιτητές έδωσαν την άνοιξη εξετάσεις με θέμα την «Ιστορία του Μεγάλου Πολέμου των Ζόμπι».

Καθημερινή
Σημ.axinosp:Εμεις έχουμε μόνιμα τα ζόμπι της πολιτικής να κυκλοφοράνε στους δρόμους και όχι μόνο στο Πανεπιστήμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: