Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Aπάντηση στους προβόπουλους στα “γαλλικά”. Action StopBanque. BankRun. BankCrash. Στις 7 Δεκεμβρίου.

Οι Γάλλοι είναι ευέλικτος λαός.
Έξυπνοι και ταχείς.
Όταν διαπιστώνουν πως οι διαδηλώσεις μπροστά στη βουλή δεν φέρνουν αποτέλεσμα, αλλάζουν τρόπο διεκδίκησης.
Οι Γάλλοι ταυτόχρονα, αλλά όχι μόνο αυτοί, γνωρίζουν, ότι ο ένας μετά τον άλλο οι λαοί, έχουν υποχρεωθεί να αιμοδοτούν τις τράπεζες, κοινώς δουλεύουν για να μπορούν μετά οι διάφοροι προβόπουλοι των εκατομμυρίων ευρώ ετήσιων απολαβών, να διατυπώνουν εξωφρενικές και απάνθρωπες απαιτήσεις που όλως τυχαίως στοχοποιούν τις αδύναμες, μη παραγωγικές [όρα άχρηστες] ομάδες του πληθυσμού και την κρατική τηλεόραση, πάλι όλως τυχαίως, που όμως, παρά τα αμαρτήματά της, όταν θέλει είναι η μόνη όαση απέναντι στην ξεφτίλα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Οι Γάλλοι λοιπόν δεν διαδηλώνουν άλλο.
Το επιχειρούν διαφορετικά.
Στις 7 Δεκεμβρίου οι καταθέτες στη Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη καλούνται σε ταυτόχρονη και μαζική απόσυρση των χρημάτων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και στο κλείσιμο των λογαριασμών τους.

Η πρωτοβουλία ονομάζεται “StopBanque!”
Initiative Citoyenne Spontanee
Retrait massif d’ argent et fermeture des comptes en banque!
Στην ιστοσελίδα της StopBanque Action στο Facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=101996426533405 αυτή τη στιγμή έχουν εγγραφεί 7000 άτομα, τα οποία στις 7 Δεκεμβρίου 2010 προτίθενται να αποσύρουν τα χρήματά τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η γαλλική ιδέα “ξάπλωσε”… και στην Ιταλία, της οποίας το υπερώριμο χρέος ορέγεται το ΔΝΤ εδώ και καιρό.
Η ιταλική ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας “StopBanque!”
Rivoluzione! il 7/12 andiamo tutti insieme a ritirare i nostri soldi!”
στο Facebook αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και αυτή τη στιγμή αριθμεί 1500 άτομα, ενώ στη λίστα αναμονής έχουν γραφτεί 48.000. H ιστοσελίδα εδώ: http://www.facebook.com/event.php?eid=165061130188137

Οι “πλουσιότεροι” Γερμανοί είναι καλά ντρεσαρισμένοι μετά τον πόλεμο και προς το παρόν επαναπαύονται, απομυζώντας εμάς.
Η δική τους πρωτοβουλία StopBanque λέγεται “ΒankCrash”
Bankencrash selbstgemacht, Jetzt kommen die Bürger!” http://www.stopbanque.blogsport.de/2010/10/26/stopbanque/#more-2 http://stopbanque.blogspot.com/

____________________________________________________________________

Εντελώς ξεχωριστό κεφάλαιο είναι η διερεύνηση του BankGate στις ΗΠΑ, ή άλλως 4Closure Fraud (η Απάτη των Κατασχέσεων), που αφορά 4.5 εκ. δανειολήπτες στεγαστικών, και η οποία αποκάλυψε τις απατηλές και δόλιες πρακτικές που εφαρμόζουν όλες οι μεγάλες τράπεζες της Αμερικής για να κατάσχουν κατοικίες. Το 4Closure Fraud ερευνάται εντατικά από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών. Αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό 5% των υποθέσεων δανείων βρέθηκε ότι συνήφθησαν πρόχειρα, με σκόπιμα πλημμελή επεξεργασία των εγγράφων, η οποία δίνει στις τράπεζες τη δυνατότητα να κατάσχουν σπίτια βασιζόμενες σε ηθελημένες αβλεψίες των δικογράφων, όπως αναγραφή άλλων ημερομηνιών στα έγγραφα, απόκρυψη των συμβολαίων κυριότητας κ.α. γνωστά δικολαβικά τερτίπια.
Αεροφωτογραφίες κατασχεμένων πόλεων από το Huffington Post:


Αποτέλεσμα: οι κατασχέσεις κατοικιών παγώνουν διαδοχικά και κυκλικά σε όλες τις Πολιτείες, γιατί η δικαιοσύνη έχει ερευνήσει ένα ελάχιστο μόνο ποσοστό των υποθέσεων:
C-Span Videos: Secret Moneymasters Takeover of US, Foreclosure Gate, Great American Stickup by the Banksters, biggest fraud in the history of the capital markets, συγκεντρωτικά οι ιστοσελίδες για το 4ClosureGate εδώ: http://groups.google.com/group/total_truth_sciences/browse_thread/thread/a5c2ee736622bf3b

____________________________________________________________________

Στην Ελλάδα: Οι Έλληνες, είμαστε καμένοι και “καμένοι”, από το Δεκέμβρη του 08 και τους 4 νεκρούς στην τράπεζα, έτσι νομίζω πως ακόμα ψάχνουμε τον αποτελεσματικότερο τρόπο αντίδρασης στους banksters.
Ή μήπως ούτε καν αυτό;

Αύριο είναι η Επέτειος του ΟΧΙ ΜΑΣ.


Αλλενάκι
Σημ.axinosp:Επιτέλους μια είδηση από την Ευρώπη που μου έφτιαξε το κέφι, να μου ζήσεις Αλλενάκι!!
Από σήμερα να το κάνουμε καμπάνια σε Blog και FaceBook και να δηλώσουμε και εμείς σαν Έλληνες Συμμετοχή.
Θυμηθείτε που με μόνο 100 μπλογκερς το Καλοκαίρι στην Ελλάδα που έκανε Θέμα ανάληψης των καταθέσεων την 1 Ιουνίου η Κυβέρνηση για μια βδομάδα έτρεχε και δεν έφτανε με τις δηλώσεις της υπέρ του Θωρακισμένου (τα αρχίδια μου) Τραπεζικού Ελληνικού Συστήματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή πρόταση. Επρεπε νε είχε γίνει κάτι τέτοιο προ καιρού.

Προσπαθείστε να τη διαδόσετε με κάθε τρόπο. Είναι ο μόνος τρόπος να τους κάνει να γονατίσουν. Βέβαια αυτοί οι παλιάνθρωποι έχουν άλλες διεξόδους, αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει θα δούμε.

ΑΖ

Odyssey είπε...

Δεν έχω λεφτά σε τράπεζα. Αν είχα, πού να τα πήγαινα;
Όμως, η τράπεζα μου ζητά το σπίτι μου (δεν έχω άλλο περιουσιακό σατοιχείο).
Όχι γιατί δανείστηκα και δεν έδωσα, αλλά γιατί απαιτούσαν , ελέω κυβερνήσεων και πολιτικών, την υποχρεωτική παρουσία εγγυητή.
Με ποιο δικαίωμα;
με το φεουδαρχικό τους δικαίωμα.
Γι' αυτά δε μιλά κανείς.
Αρκετοί χρεοκοπημένοι, αλλά και άλλοι που δεν ανέχονται την γενική χρεοκοπία είπαμε να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα.
Ίδωμεν. Το getgreeceback.com κάποιοι το έκλεισαν. Όλα έχουν την τιμή τους;
Χρειαζόμαστε δικηγόρους.
Αν και η αμφισβήτηση πρέπει να είναι πολιτική.

Αντίδραση, με τυχαίες και περιστασιακές πράξεις και ανώφελες δράσεις, δεν γίνεται.