Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Με ένα φύσημα πέσανε

Βροχή πέφτουν οι απολύσεις στα ΜΜΕ, τα οποία θα είχαν κλείσει εδώ και δεκαετίες αν δεν τα συντηρούσε το στοργικό Κράτος. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι απολύονται και αυτοί που παραμένουν στις θέσεις τους δεν διαμαρτύρονται για τις απολύσεις των συναδέλφων τους αλλά προσκυνούν ακόμα περισσότερο, με την ελπίδα να σώσουν το τομάρι τους. Πρέπει να απελευθερώσουμε τους δημοσιογράφους από τους δυνάστες τους και να τους δώσουμε πίσω την αξιοπρέπειά τους. Τα ΜΜΕ πρέπει να διαλυθούν και να δημιουργηθούν υγιή νέα μέσα. Ένα φύσημα χρειάζεται για να ξεφορτωθούμε τους σκοτεινούς εκδότες που ταλαιπώρησαν τη χώρα επί δεκαετίες και την οδήγησαν -παρέα με τους πολιτικούς- στον εξευτελισμό και στο ΔΝΤ.
Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους.

(Αφιερωμένο σε έναν κύριο, ο οποίος -πριν από πεντέμισι χρόνια- αναγνώρισε σε εμένα ύπαρξη συγγραφικού ταλέντου και πίστευε πως έχω λαμπρό μέλλον στις μεγάλες εφημερίδες· με την προϋπόθεση, βέβαια, πως θα συμμορφωθώ λιγάκι. Τελικά, κύριε καθηγητά, θα πρέπει να παραδεχτείτε πως δεν τα κατάφερα και άσχημα, αν και δεν άκουσα τις συμβουλές σας. Καμιά φορά μπορεί να έχει δίκιο ο μπλόγκερ και άδικο ο καθηγητής πανεπιστημίου - συμβαίνουν αυτά. Λοιπόν, ξέρετε ποιο είναι το μυστικό; Αφενός να ακούς το στομάχι σου -και όχι τους άλλους- και αφετέρου να λες πού και πού κανένα "όχι". Ελπίζω να μην είναι αργά για εσάς.)
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: