Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κρίτων Αρσένης: Ερώτηση προς την Κομισιόν για την Πισσώδη Άμμο

Ερώτηση για το θέμα της εξόρυξης πετρελαίου από πισσώδη άμμο κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης. Το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του Ευρωκοινοβουλίου, όπου η Επίτροπος αρμόδια για θέματα Κλιματικής Αλλαγής Κόνι Χέντεγκαρντ δήλωσε ότι θα ζητηθεί η σύνταξη συμπληρωματικής μελέτης για το θέμα των εκπομπών από την χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2011, οπότε και θα ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πισσώδης άμμος παράγει πετρέλαιο με τριπλάσιες έως πενταπλάσιες τιμές εκπομπών «αερίων του θερμοκηπίου» σε σχέση με το συμβατικό πετρέλαιο, ενώ τα μεγαλύτερα κοιτάσματα βρίσκονται κάτω από τα δάση της αρκτικής ζώνης του Καναδά.

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία για την Ποιότητα Καυσίμων, ωστόσο, δεν έχει ειδική τιμή για τις εκπομπές του καυσίμου αυτού, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται με κάποια «πρόστιμο», καθώς δεν διακρίνεται από το συμβατικό πετρέλαιο. Με τον τρόπο αυτό, μάλιστα, θεωρείται ότι υποβοηθείται η καταστροφή των αρκτικών δασών του Καναδά.

energia.gr
Σημ.axinosp:Δηλαδή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ έγραψε στα αρχίδια της τον Κρίτωνα, δεν το πιστεύω, αίσχος !!
Θέλετε να πείτε ότι έβαλε πάνω από τα δάση του Καναδά, τα συμφέροντα των πετρελαιάδων και των αυτοκινητοβιομηχάνων, ψέματα αυτά τα λένε οι εχθροί των ΕΕ!!
Θέλετε να πείτε ότι στην Αρκτική περιοχή που έχει λυσάξει η Πέϊλιν να τρυπήσει για πετρέλαιο κοντά στο "ρωσικό" τομέα, πρώτα κάθετο σε βάθος χιλιάδων μέτρων και μετά οριζόντια για να "κλέψει υπόγεια το ρώσικο πετρέλαιο μπορεί να φτάσει και σε πόλεμο, μπά δε νομίζω αυτά τα λένε τρομοκράτες που θέλουν να χτυπήσουν την Αμερική .
Φυσικά δεν ξεχνάμε πως στην περιοχή παίζουν και κάτι υφαίστεια που το τελευταίο καιρό αρχίζουν να λιώνουν τους γύρω από αυτά, πάγους και εκεί θέλει να τρυπήσει η μαλάκω η Πέϊλιν, τώρα αν αντί για πετρέλαιο, βγάλει λάβα και γίνει της κακομοίρας όπως παλαιότερα με το ηφαίστειο της Αγίας Ελένης το 1980, είπαμε, προέχει η ανάπτυξη πρώτα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: