Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έκανε ηλεκτρικό, τρακτέρ του 1940

Όταν υπάρχει θέληση μπορείς να μετατρέψεις ακόμη και ένα παρωχημένο τρακτέρ του 1940 σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον αγροτικό μηχάνημα. Αυτό πέτυχε ο Αμερικανός Κρις Τζάγκερ, ο οποίος επιδεικνύει με δικαιολογημένη υπερηφάνεια τη συστοιχία μπαταριών στο ηλεκτρικό πλέον τρακτέρ του. Όπως μάλιστα δηλώνει, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πράσινου τρακτέρ είναι πολλά και σημαντικά, αφού ο ηλεκτροκινητήρας είναι πιο αξιόπιστος και ανθεκτικός από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Δεν θορυβεί και βέβαια δεν μυρίζει.
Τα Νέα









Επίσης για λιγότερο από χίλια δολάρια ένας μηχανικός απο το Ιλινόις μετέτρεψε το αγροτικό του από βενζινοκίνητο σε ηλεκτρικό



Σε όλο τον πλανήτη οι αγρότες πέρνουν την κατάσταση στα χέρια τους βλέποντας τις τιμές του πετρελαίου να ανεβαίνουν λόγω peak oil. Εμείς θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: