Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πάνω από τα 80 δολάρια το πετρέλαιο

Η αυξημένη ζήτηση από Αμερική και Κίνα κάνει το αργό Πετρέλαιο να παίζεται κοντά στα υψηλότερα επίπεδα επτά εβδομάδων, λόγω ενδείξεων βελτίωσης της ζήτησης, μαζί με μία απόπειρα πραξικοπήματος στο Εκουαδόρ που είναι και μέλος του OPEC όπως μας λέει το Bloomberg.
Αυτό δημιουργεί μια ευφορία στις αγορές πετρελαίου και μια δυστυχία σε εμάς τους υπόλοιπους.
Η πρόβλεψη μας για 110 δολάρια το βαρέλι από το 2011 μάλλον ήταν πολύ συντηρητική μιας και η ζήτηση παγκοσμίως θα αυξηθεί με αποτέλεσμα να επιδεινώνει προς το χειρότερο το παγκόσμιο επιχειρηματικό κλίμα μιας και οι αυξημένες τιμές των βιομηχανικών και αγροτικών προϊόντων θα είναι μονόδρομος λόγω τoυ μαύρου χρυσού.
Φυσικά τα κωλόπαιδα της Wall Street σας γράφουν στα αρχίδια τους συνεχίζοντας να τζογάρουν στο παγκόσμιο χρηματιστηριακό μπαρμπούτι και μαζί με τα ΜΜΕ ντόπια και ξένα σας αποκοιμίζουν ωραιότατα μην μπορώντας να δώσουν λύσεις σε αυτό το συστημικό πρόβλημα του παγκόσμιου Καπιταλισμού.
Η ανυπαρξία στην Ελλάδα σχεδιασμού για την απεξάρτηση από τη χρήση πετρελαίου, που φτάνει σε ποσοστό 58% του μεγαλύτερου σε όλη την ΕΕ, δείχνει ακόμα μια φορά την κατάντια του φεουδαρχικού, ολοσχερώς διεφθαρμένου, πολιτικού μας συστήματος.
Αντί να ευνοηθεί:
1. H τοπική παραγωγή και αυτάρκεια της αγροτικής παραγωγής με όραμα τη βιολογική γεωργία χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων με βάση το πετρέλαιο
2. H πλήρης ηλεκτροκίνηση των μαζικών μέσων μεταφοράς αλλά και των ΙΧ
3. Η πλήρης απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
4. Η δημιουργία βιομηχανίας και προιόντων που δεν θα χρησιμοποιούν πετρέλαιο σαν πρώτη ύλη
, η Αμερικανόδουλη κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ σχεδιάζει Καζίνο για ξέπλυμα του μαύρου χρήματος και εργοστάσια παραγωγής ρεύματος άκρως επικίνδυνα στον Αστακό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.collapsenet.com/
emergency alert το video είναι χτεσινό 1-10-2010.
Πρέπει να είσαι μέλος για να το δεις όλο αλλά όπως και να έχει είναι ενδεικτικό του "κλίματος" που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή...