Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Επιστρέφει η τρομοφοβία στην Ευρώπη


Ο Πύργος του Άιφελ και ο Καθεδρικός Ναός της Νοτρ Νταμ στο Παρίσι, αλλά και ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Βερολίνου, περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τα πολυσύχναστα σημεία στην Ευρώπη πιθανούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων, που περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Την είδηση μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, επικαλούμενο υπεύθυνες πηγές. Όπως αναφέρει, ο κατάλογος με τους πιθανούς στόχους, που οδήγησε τις Ηνωμένες Πολιτείες στην έκδοση ανεπίσημης ταξιδιωτικής οδηγίες για όσους Αμερικανούς ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, «διοχετεύθηκε από έναν Γερμανο-Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος ανακρίνεται στην αμερικανική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν».

Το δίκτυο Fox News προσθέτει πως αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από ανώτερα στελέχη δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Στον ίδιο κατάλογο περιλαμβάνονται το πολυτελές ξενοδοχείο Άντλον κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο και ο πύργος της τηλεόρασης στην Αλεξάντερπλατζ, επίσης στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Στο ίδιο ρεπορτάζ προστίθεται ότι και στη Βρετανία έχει ενισχυθεί η ασφάλεια γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

Μόλις χθες, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν ανεπίσημη ταξιδιωτική οδηγία για τους υπηκόους τους στην Ευρώπη κάνοντας λόγο για «πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις», και καλώντας τους να είναι προσεκτικοί στους δημόσιους χώρους, μετά τη δημοσίευση των πληροφοριών για αποτραπείσες επιθέσεις που σχεδίαζε η Αλ Κάϊντα σε Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία.

«Παρακολουθούμε το ενδιαφέρον της Αλ Κάϊντα να διενεργήσει επιθέσεις εναντίον μας, εναντίον των συμμάχων και των συμφερόντων μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατρέψουμε κάθε τρομοκρατικό σχέδιο, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα κατάλληλα μέτρα» δήλωσε στο Fox News αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες που δημοσίευσαν γερμανικές εφημερίδες, πίσω από τα σχέδια για τρομοκρατικές επιθέσεις στη δυτική Ευρώπη βρισκόταν ο τρίτος της τάξει στην Αλ Κάϊντα, σεϊχης Γιούνις αλ Μαουρετάνι, σε συνεργασία και με την οικονομική υποστήριξη του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

iKypros

Σημ.axinosp:Φυσικά οι "υπεύθυνες πηγές" ποτέ έως τώρα, όσες φορές έχουν προειδοποιήσει για τρομοκρατικό κτύπημα, δεν έχουν πέσει μέσα, τυχαίο δεν νομίζω.
Αν είχαν πρόβλημα με την ανύπαρκτη αλ Κάιντα του Μπιν Λάντεν μιας και ο ίδιος έχει πεθάνει και απλά που και που ο Ασράουϊ στέλνει κανένα μύνημα στο όνομα του εκλιπόντος, θα μπορούσαν να επικυρήξουν το νούμερο αυτό με κανα εκατομμύριο και τότε θα είχατε δει τον χαμό που θα γινόταν ποιος θα τον πρωτοσκότωνε για να πάρει τα φράγκα.

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

"Μην ανησυχείτε όμως, γιατί έχει και η Αμερική το δικό της 25ετές πρόγραμμα, αξίας δισεκατομμυρίων: Το Αφγανιστάν.

Η αντίθεση αυτή δεν είναι καλή. Βρισκόμουν πρόσφατα σε έναν αγώνα μπέιζμπολ και καθώς περίμενα για ένα χοτ ντογκ, κρυφάκουσα μια συζήτηση πίσω μου. Ένας σύμβουλος ιδιωτικής επιχείρησης έλεγε στους δικούς του ότι η δουλειά του ήταν «να πουλάει προϊόντα στο Υπουργείο Εσωτερικών». Σκέφτηκα τότε πως «Θεέ μου! Επινοούν μελέτες για την απειλή της τρομοκρατίας και τις πωλούν στην κυβέρνηση. Και αυτό είναι τώρα μια βιομηχανία;»"
"Η «Αποστολή στη Σελήνη» της Κίνας"
http://axinosp.blogspot.com/2010/10/blog-post_6565.html