Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έξαλλος ο πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ με τον Μπόμπολα, για το ηχητικό που τον εμπλέκει. Τον απειλεί με “αντίποινα”

Χαμός στο στρατηγείο του Μπόμπολα τις τελευταίες εβδομάδες… Ο Γιώργος Μπόμπολας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κρίση, το χάος που δημιούργησε το ΔΝΤ και το έλλειμμα δημοκρατίας, για να κλείσει όσες περισσότερες από τις βρόμικες δουλειές του προλαβαίνει τους επόμενους μήνες. Δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Και ξέρει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση. Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και παίζει όλα του τα χαρτιά. Αλλά η κοινότητα bobolasgate του κάνει μεγάλη ζημιά.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Μπόμπολα αυτή την περίοδο είναι οι καθημερινές επικοινωνίες από νυν και πρώην υπουργούς που ανησυχούν μήπως βγει το όνομα και τα “έργα” τους στη φόρα!.. Οι πηγές μας μέσα από το στρατηγείο του μας μετέφεραν ότι την προηγούμενη εβδομάδα του τηλεφώνησε ο πρώην “κολλητός” του και μακροβιότερος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ. Ο διάλογος που είχε με τον Μπόμπολα ήταν ασυνήθιστα έντονος.

Ο Μπόμπολας έχει βγάλει δισεκατομμύρια από τα έργα που του έδωσε ο φίλος του, σε τιμές 5-πλάσιες της Γερμανίας. Οι μίζες, αντίστοιχες!!! Όλα όμως κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα με το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει προαναγγελθεί και θα βγει σύντομα.

Ο πανίσχυρος πρώην υπουργός του έδωσε τελεσίγραφο: “Λύσε το πρόβλημα Γιώργο και λύσε το γρήγορα!.. αλλιώς θα βρουν καινούργια στοιχεία και θα σε κάψουν, και δεν θα είναι από μένα…”

Ο υπουργός, υπήρξε ο διαχρονικός Γκέμπελς του ΠΑΣΟΚ, master της προπαγάνδας. Ξέρουν και οι δυο ότι στην γλώσσα της προπαγάνδας, όταν υπογραμμίζεις κάτι στον αντίπαλο, κατά περίπτωση του “περνάς” το ακριβώς αντίθετο μήνυμα. Το μήνυμα του υπουργού ήταν σαφές. Προστάτευσε με, αλλιώς θα “διαρρεύσω” εγώ ο ίδιος κάποιες πληροφορίες… αρκετές για να σου προξενήσουν μια ελεγχόμενη ζημιά μερικών εκατομμυρίων… Όλα έχουν ένα όριο, πέρα από το οποίο η αντίπαλη πλευρά ανταποκρίνεται!.. Ο Μπόμπολας το ξέρει καλά. Το γνωρίζει ως προς την “τιμή εξαγοράς”. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πληρώσει ο ίδιος και αυτό που του ζητείται δεν είναι χρήμα, και δεν το διαθέτει!..

Η διαπλοκή και η διαφθορά που έχτισε ο Μπόμπολας τα τελευταία 30 χρόνια λαδώνοντας τους υπουργούς, έχει δημιουργήσει ισχυρότατους και άρρηκτους δεσμούς. “Ή τα τρώμε μαζί, ή βουλιάζουμε μαζί”, αυτός είναι ο δεσμός τους. Το πρόβλημα όμως που έχει προκύψει και δεν είχε προβλευθεί από κανέναν, είναι το τι γίνεται μετά από το μεγάλο φαγοπότι. Όχι τότε, αλλά σήμερα! Η παλιά φάμπρικα ήταν πράγματι αποτελεσματική. Κάποια στιγμή ο λαδωμένος υπουργός έφευγε από το πόστο του και από το προσκήνιο. Τα ΜΜΕ συντονισμένα έπαυαν να ασχολούνται μαζί του και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών τον προστάτευε από τη φυλακή.

Στις μέρες μας το διαδίκτυο έχει ανοίξει μια τεράστια τρύπα στον τοίχο της διαπλοκής. Το διαδίκτυο δεν ξεχνά!.. επαναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ζητήματα που μπορεί να ήταν θαμμένα επί δεκαετίες από τα ΜΜΕ. Και αποκαλύπτει την αλήθεια εν μια νυκτί!.. χωρίς να αφήνει χρονικά περιθώρια αντίδρασης στους “διαπλεκόμενους εταίρους”. Και είναι ΠΟΛΥ δυσκολότερο για μια κοινότητα ακτιβιστών του διαδικτύου να εξαγοραστεί ή να εκφοβιστεί. Ακόμα και να “χαθεί” ο ένας, οι υπόλοιποι συνεχίζουν, αν χρειαστεί και ανώνυμα, αποκεντρωμένα!.. Και συνεχίζουν μέχρι τέλους, μέχρι να δουν και τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους της ελληνικής κοινωνίας στη φυλακή!

Ο Μπόμπολας από την 1η του Σεπτέμβρη 2010 είναι στριμωγμένος στη γωνία. Μετά από ανελέητο σφυροκόπημα μερικών εβδομάδων έχει ήδη σοβαρές απώλειες σε όλα τα μέτωπα. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να παραπεμφθεί για το πρώτο του ποινικό αδίκημα. Θα είμαστε – ολόκληρη η ομάδα μας – στη πρώτη γραμμή των μαρτύρων κατηγορίας, άλλωστε μερικοί από μας τον ξέρουν καλά, μέσα και έξω, δεκαετίες ολόκληρες… μέσα από τον πιο κλειστό και στενό του κύκλο… Και οι μαρτυρίες τους θα του ανοίξουν την πόρτα της φυλακής για το καλό της κοινωνίας. Για να μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της, αποβάλλοντας διαφθορά, διαπλοκή και παρακμή 35 χρόνων.

1b_2

Φώτης Γ. Μπόμπολας

images-4_2

Λεωνίδας Μπόμπολας

Ο μεγάλος αρχιτέκτονας της διαπλοκής στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Μπόμπολας που στα 81 του βαίνει προς την δύση της ζωής του. Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να γκρεμίσει και τον ίδιο και την διεφθαρμένη – παρασιτική του αυτοκρατορία, που την διαχειρίζονται οι δυο γιοί του, ο Φώτης Μπόμπολας, με τον παρασιτικό όμιλο “ΠΗΓΑΣΟΣ” και ο Λεωνίδας Μπόμπολας με τον όμιλο υπερτιμολογημένων δημόσιων έργων “ΕΛΛΑΚΤΩΡ“.

bobolasgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: