Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ισραήλ: Απέλαση της κατόχου Νόμπελ Ειρήνης, Μέιριντ Μαγκουάιρ

Η Ιρλανδή υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης Μέιριντ Κόριγκαν Μαγκουάιρ απελάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από το Ισραήλ με προορισμό το Λονδίνο, ύστερα από απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου του Ισραήλ, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Εσωτερικών.

"Η Μαγκουάιρ απελάθηκε στις 04.00 (τοπική ώρα) για το Λονδίνο. Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε ομαλά", δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Σαμπίν Χαντάντ.

Το βράδυ της Δευτέρας το ανώτατο δικαστήριο του Ισραήλ, η ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας, είχε απορρίψει έφεση της Μαγκουάιρ κατά της απέλασής της και της 10ετούς απαγόρευσης παραμονής στο Ισραήλ.

Η 66χρονη Μαγκουάιρ είχε συλληφθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, μόλις είχε αποβιβαστεί από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, όπου είχε φθάσει για επίσκεψη μιας εβδομάδας προκειμένου να έχει συναντήσεις με διεθνείς προσωπικότητες ειρηνιστών στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη. Αμέσως τέθηκε υπό κράτηση.

Οι ισραηλινές αρχές την είχαν ήδη απελάσει τον Ιούνιο όπως και όλους τους επιβάτες ιρλανδικού πλοίου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια σε μια προσπάθεια να σπάσει συμβολικά τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Την Παρασκευή τοπικό δικαστήριο του Ισραήλ είχε απορρίψει μια πρώτη έφεση της Μαγκουάιρ κατά της απόφασης απέλασής της, κρίνοντας ότι η Μαγκουάιρ είχε ειδοποιηθεί τον Ιούνιο τη στιγμή της απέλασής της ότι δεν θα της επιτρεπόταν να εισέλθει στο Ισραήλ για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Capital

Σημ.axinosp:Σιγά μην την άφηναν τα σκυλιά του Σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ ελεύθερη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: