Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ασκήσεις για UFO σε σχολεία

Φαίνεται πως τελευταία υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη τάση να πραγματοποιούνται ασκήσεις συντριβής UFO στα σχολεία, όπου οι μαθητές μαθαίνουν πως πρέπει να αντιδρούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πώς να ερευνούν «σωστά» το σημείο της συντριβής και να αναφέρουν το συμβάν.

Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να διεγείρει κάποιος τη φαντασία των μαθητών αλλά και τις συγγραφικές του ικανότητες. Πόσοι δεν θα ήθελαν μία παρόμοια άσκηση στο σχολείο τους;

Η τελευταία «άσκηση UFO» πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό σχολείο του Σάντφορντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα παιδιά παρακολούθησαν ένα αληθοφανές σενάριο συντριβής UFO, που περιελάμβανε συντρίμμια, αστυνομική κορδέλα και πραγματικούς αστυνομικούς. Το μόνο που ίσως έλειπε ήταν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, που να τους λένε ότι δεν πρέπει να μιλήσουν πουθενά γι' αυτό που είδαν.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η αστυνομία ήταν πρόθυμη να δείξει στα παιδιά πώς θα πρέπει να ερευνούν σωστά το σημείο της συντριβής, πώς να ασφαλίζουν την περιοχή, τι πρέπει να πουν σε περίπτωση ανάγκης, πώς να συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία και πως να παίρνουν συνέντευξη από τους αυτόπτες μάρτυρες. Άραγε είχε προσωπική εμπειρία κάποιος από τους αστυνομικούς;

Οι ασκήσεις για τα UFO γίνονται ολοένα και πιο συχνές στο Ηνωμένο Βασίλειο και πραγματοποιούνται σε συνεργασία των σχολείων με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Μία παρόμοια άσκηση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009, σε Δημοτικό σχολείο του Ντάρχαμ , με μία αιφνίδια «συντριβή» στην πίσω αυλή του σχολείου. Τον Σεπτέμβριο του 2008, οι δάσκαλοι και η αστυνομία του Έτζγουερ έκαναν τους μαθητές σχολείου να πιστέψουν πως προσγειώθηκαν εξωγήινοι στην αυλή του σχολείου.

Σκοπός όλων αυτών των ασκήσεων ήταν να βάλουν οι μαθητές τη φαντασία τους να δουλέψει και κατόπιν να γράψουν μία έκθεση, όπου θα περιέγραφαν την εμπειρία τους.

PATHFINDER
Σημ.axinosp:Αυτό μου θυμίζει τις ασκήσεις αεράμυνας που γίνονταν την δεκαετία του 60 70 στα σχολεία και το καλό ΝΑΤΟ μας προστάτευε από τους κακούς Ρώσους και τους πιο κακούς πυρηνικούς ρωσικούς πυραύλους, όπως και τότε έτσι και σήμερα η βλακεία περισσεύει.
Βέβαια ποτέ μην λές ποτέ γιατί μπορεί να το κάνει και η Διαμαντοπούλου σαν Υπουργός Παιδείας μόδα και άντε να το εξηγήσει στους γονείς αυτό, που θα μουρλαθούν με το θέμα της συντριβής UFO στο σχολείο τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λολαθηκες η οχι ακομα?

τα χαπια τα αρχισες η οχι ακομα?

ψαχτει αλλιως γιατι δε σε βλεπω καλα..

εχασες οση επιρροη και δυναμικη

ειχες..

το bloging σε ζουρλανε..

axinosp είπε...

Το ΔΝΤ με έχει ζουρλάνει και η ακινησία του κόσμου, δεν το έχεις καταλάβει!!
Τώρα για τα άρθρα με τους εξωγήινους μου βγήκε ο παλιμπαιδισμός που μας είχε πιάσει την δεκαετία του 70 με Μπαλάνο ΑΤΙΑ, Φον Νταίνικεν κλπ.
Τώρα άν τα επόμενα χρόνια πέσει κανένα πυρηνικό στο κεφάλι μας, είτε γιατί ο Καπιταλισμός μας βαράει διάλυση με το Ζόμπι τραπεζικό του σύστημα, είτε γιατί έχει φτάσει το τέλος του φτηνού πετρελαίου, είτε γιατί θα μπουκάρουν τίποτα εξωγήινοι σαλταρισμένοι γιατί έχουμε ξεσκίσει το μισό Ηλιακό σύστημα, εσύ πιό θα θεωρείς πολιτικά ορθό να αποδεχθείς;;
Τώρα στο συγκεκριμένο άρθρο δεν κάνω εγώ τις αντί Ufo ασκήσεις κοτζάμ σοβαρό Αγγλικό κράτος τις κάνει και μάλλον αυτούς πρέπει να πεις ότι ζουρλαθήκανε.
Πέρα από την πλάκα έχει αρχίσει εδώ και καιρό στα διεθνή ΜΜΕ και ας μην το προσέχουμε να αυξάνονται οι ειδήσεις που αφορούν ΑΤΙΑ .
Επειδή μυρίζομαι μεγάλη πουστιά που μας ετοιμάζει η Διεθνής ελίτ που μας κυβερνάει, ας διαβάσετε και καμία είδηση διαφορετική δεν βλάπτει κανέναν ίσα , ίσα μπορεί να μας ξυτυλίξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι που μας έχουν τυλίξει.
Οταν στις 5 Οκτωμβρίου ανάρτησα το άρθρο από το Defence net "Ημιεπίσημη παραδοχή της USAF για ύπαρξη εξωγήινων! - Ανησυχία για τις πυρηνικές βάσεις ICBM "
το σχολίασα ως εξής:
"Όποτε κάποιος λέει...ότι είδε φάντασμα ή άγγελο.Σε κάθε ιστορία για βρικόλακες, λυκάνθρωπους ή εξωγήινους...είναι το σύστημα που αφομοιώνει ένα πρόγραμμα που δε δουλεύει καλά.Προγράμματα που σπάνε κώδικες άλλων προγραμμάτων.
-Γιατί;
-Έχουν τους λόγους τους. Συνήθως όμως απομονώνονται όταν είναι να διαγραφούν.
-Και γιατί διαγράφεται ένα πρόγραμμα;
-Γιατί παρουσιάζει λάθη.
-Ένα καλύτερο το αντικαθιστά. Συμβαίνει συνέχεια. Κι όταν συμβεί, το πρόγραμμα επιλέγει είτε να κρυφτεί εδώ...ή να γυρίσει στη "πηγή" του. Στον Κεντρικό Υπολογιστή!
"The Matrix Reloaded 2003"
Το εύστοχο σχόλιο αναγνώστη που τα είπε όλα ήταν:"Εδώ και καιρό αναρωτιέμαι τι σκατά θα σκαρφιστούν πάλι για να σώσουν το σύστημα.Ομολογώ ότι οι εξωγήινοι δεν μου είχαν περάσει κάν απ' το μυαλό. "
Ο νοών νοήτω !!