Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

UFO ...«έκλεισαν» κινέζικο αεροδρόμιο


Οι αρχές του αεροδρομίου της πόλης Μπουτί, στην περιοχή της κινεζικής Μογγολίας, αποφάσισαν τη διακοπή της λειτουργίας του λόγω της παρουσίας «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων», σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΙ.

Οι υπεύθυνοι ελέγχου πτήσεων ζήτησαν από όλα τα αεροπλάνα που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο του Μπουτί να προσγειωθούν στα πλησιέστερα αεροδρόμια για να μην κινδυνεύσουν να συγκρουστούν με τα "άγνωστα αντικείμενα" τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της Μογγολίας. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν και από τα ραντάρ του κέντρου ελέγχου, στην πρωτεύουσα Χουτ.

Σύμφωνα με το ΑΝΙ, πρόκειται για την τρίτη αναφορά για εμφάνιση "άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων" (UFO) μέσα στο 2010. Τον Ιούλιο είχε κλείσει το αεροδρόμιο Σιαοσάν, στην επαρχία Ζεγιάνγκ ενώ μια ακόμη αναφορά έγινε, το καλοκαίρι και στο Χονγκ Κονγκ.

Ορισμένοι ειδικοί, πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για εξωγήινες επισκέψεις αλλά για νέου τύπου πολεμικά αεροσκάφη τα οποία δοκιμάζονται στην Κίνα.

Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Συμφωνώ με την τελευταία επισήμανση για νέου τύπου αεροπλάνα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν, αλλά θα προλάβουν πριν το τέλος του 2012 ;;;;;;;;!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: